Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vairāk par 100 ekipāžām sestdien startēs minirallijā "Gulbis"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vairāk par 100 ekipāžām sestdien startēs minirallijā "Gulbis"
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sestdien, 8.jūnijā, ar Gulbenē notiekošām sacensībām "Gulbis" tiks atklāta šī gada "ERST Finance" minirallija sezona un startam te gatavojas 105 ekipāžas.

Kuplākais braucēju skaits šobrīd ir pieteicies startam 2WD Rookie ieskaitē – šīs ekipāžas startēs ar vientilta piedziņas automašīnām un tie ir braucēji, kuru pieredze ir mazāka par divām sezonām minirallijā.

Nākamā plašāk pārstāvētā klase ir 2000, kur par pjedestālu cīnīsies 12 dalībnieki, un jaudīgā 4WDplus ieskaite – te uz starta 8.jūnijā stāsies vienpadsmit automašīnas. Sešas ekipāžas ir pieteikušās 4WD grupā, un astoņas 2WD.

Attiecīgi 9 un 7 dueti startēs 4WD Open un 2WD Open klasēs – šo dalībnieku vārdi ir zināmi no “lielā” rallija sacensībām, jo šeit piedalās sportisti, kuru auto ir sagatavoti rallijam vai rallijsprintam. Tāpat skatītājus “Gulbī” priecēs arī četras vienmēr atraktīvo bagiju ekipāžas.

“Studentu” klasē, kas šogad izveidota īpaši jauniešiem, startēs 4 ekipāžas. Savukārt Junioru ieskaitē jau tagad ir skaidrs, ka uzvarētāju kausi aizceļos uz kaimiņvalsti, jo visi šajā vērtējumā pieteikušies jaunie braucēji ir no Igaunijas.

Jāatgādina, ka ekipāžas joprojām var pieteikt savas komandas cīņai komandu vērtējumā.

Visa informācija par sacensībām atrodama interneta vietnē Minirallijs – 2024. gada Latvijas kausa...

Sacensības “Gulbis” organizē Gulbenes Auto-moto sadarbībā ar Gulbenes novada pašvaldību un LAF Standarta automobiļu komisiju.

Miniralliju “Gulbis” atbalsta: ERST Finance, “Avoti”, “Ramirent”, SIA “Kopa”, SIA “Ravita 27”, “SDK”, “Sendija”, “Akvedukts”, z/s “Aizpurieši”, “Grantiņi 1”, “Ķelmēni”, informatīvo atbalstu nodrošinās Radio TEV, “Dzirkstele” un 4rati.lv.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova
Minirallija "Gulbis 2024" preses sekretāre