Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Raikonens: ''Japānas rallijs man būs grūtākais posms''

Raikonens: ''Japānas rallijs man būs grūtākais posms''
Kimi Raikonens
Foto: www.kimiraikkonen.com

Somu rallija braucējs Kimi Raikonens pirms gaidāmā Japānas WRC rallija starta atzinis, ka šajā debijas gadā Japānas rallijs būs visgrūtākais posms.

Līdz šim Raikonena sekmes WRC rallijā bijušas dažādas – sportists ir uzrādījis labus dopa laikus, ir uzvarējis vienā posmā, kā arī pieļāvis kļūdas, kas bieži vien beigušās ar sasistu automašīnu. Lai nu kā, bet šobrīd Raikonens pēc deviņiem posmiem kopvērtējumā ar 21 punktu ieņem desmito vietu, kas debijas gadā nav slikti.

''Man ir lielas grūtības, ja trases segums mainās nepārtraukti,'' iesāk "Citroen Junior" komandas pilots Kimi Raikonens. ''Ir jābūt pieredzei, lai zinātu, kā ir jābrauc šādās vietās, bet man tādas vēl nav. Domāju, ka Japānas rallijs no tā, ko esmu dzirdējis, būs ļoti viltīgs un sarežģīts. Galvenais uzdevums būs sasniegt finišu, jo mums šādos apstākļos svarīgi ir nobraukt pēc iespējas vairāk kilometru.''

Tāpat arī 30 gadus vecais soms atzīst, ka pirmos posmus brauks piesardzīgi, jo pēc Vācijas asfalta rallija viņš nav aizvadījis treniņus uz grants seguma. ''Pirmos posmus izmantosim, lai redzētu un saprastu, kur mēs esam un ko mēs varam izdarīt. Pēc tam uzstādīsim sev mērķi. Uz mums netiek izdarīts spiediens – mēs turpinām mācīties. Man vienmēr grants ralliji ir grūtāki un viltīgāki, tāpēc domāju, ka šis varētu būt īpaši grūts.''

Izmantotie resursi:
MaxRally

  +3 [+] [-]

, 2010-09-06 15:55, pirms 14 gadiem
Aiziet Kimi!!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-06 16:21, pirms 14 gadiem
Visu sezonu jau viņš atkārtojās un saka, ka brauks piesardzīgi, bet re, kopvērtējumā ir 10. vietā. Neslikta "piesardzīgas" braukšanas taktikas izmantošana Tiesa - pirmais 6-nieks gan ir pārāk stabils, kuri arī sadala lielāko kopvērtējuma punktu artavu savā starpā, praktiski neatstājot neko pārējiem (un, ja arī kas paliek citiem (6-nieka neveksmju gadījumā), to savāc M.Vilsons).
Lai jau viņam izdodās pievarēt arī Japānas posmu un nākamsezon jau spēt izveidot sabilo 7-nieku. Gribētos tomēr redzēt vairāk kā 6 braucējus, kuri spētu pacīnīties par uzvaru.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-06 16:24, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Visu sezonu jau viņš atkārtojās un saka, ka brauks piesardzīgi, bet re, kopvērtējumā ir 10. vietā. Neslikta "piesardzīgas" braukšanas taktikas izmantošana Tiesa - pirmais 6-nieks gan ir pārāk stabils, kuri arī sadala lielāko kopvērtējuma punktu artavu savā starpā, praktiski neatstājot neko pārējiem (un, ja arī kas paliek citiem (6-nieka neveksmju gadījumā), to savāc M.Vilsons).
Lai jau viņam izdodās pievarēt arī Japānas posmu un nākamsezon jau spēt izveidot sabilo 7-nieku. Gribētos tomēr redzēt vairāk kā 6 braucējus, kuri spētu pacīnīties par uzvaru.
Pacieties..vēl viens gads, WRC ienāks Mini, VW, Saab un tad tik būs...

     [+] [-]

, 2010-09-06 17:32, pirms 14 gadiem
Kimi, lai veicas.. cerams būs pirmais rallis bez avārijām!

     [+] [-]

, 2010-09-06 17:57, pirms 14 gadiem
Nu tad jāgaida jumts raiko izpildījumā

     [+] [-]

, 2010-09-06 19:30, pirms 14 gadiem
Lai Kimi veicas un ar savu sniegumu aizver mutes skaugiem

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 19:55, pirms 14 gadiem
Kimītim,lai veicas!