Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sordo pievienojas ''Mini'' komandai

Sordo pievienojas ''Mini'' komandai
Dani Sordo nesen "Mini" komandas sastāvā jau aizvadīja testus
Foto: www.rallyes.net

Kļuvis zināms, ka bijušais ''Citroen'' WRC rallija komandas pilots Dani Sordo šogad brauks un pārstāvēs ''Mini'' komandu.

Neskatoties uz to, ka Sordo ir tikai 27 gadus vecs, ''Citroen'' vienību viņš pārstāvēja ļoti ilgi. Lai arī pilots ''Citroen'' komandas sastāvā neizcīnīja nevienu uzvaru, kopā viņš pa šo laiku 29 reizes kāpa uz goda pjedestāla. Taču pirms kāda laika diezgan skaļi sevi pieteica franču pilots Sebastjēns Ožjē, kurš, salīdzinot ar Sordo, jau ir izcīnījis divas uzvaras. Arī punktu izteiksmē jaunais franču pilots šogad apsteidza spāņu pilotu.

Pagājušās sezonas beigās ''Citroen'' paziņoja, ka tās sastāvā 2011. gadā brauks Lēbs un Ožjē, tādējādi aiz borta atstājot Sordo, kurš varēja turpināt braukt ''Citroen'' vienībā, tikai šoreiz jau par saviem personīgajiem līdzekļiem. Saprotams, ka tik lielas naudas Sordo nebija un viņš sāka veikt pārrunas ar ''Ford'' un jauno ''Mini''. Pārrunas bija ilgas, taču vakar tām tika pielikts punkts, jo Sordo ar ''Mini'' noslēdza viena gada līgumu.

''Esmu priecīgs, ka man ir dota tāda iespēja būt daļai no šīs jaunās ''Mini'' komandas,'' iesāk Dani Sordo. ''Esmu pārliecināts, ka "Mini" sagaida lieliska nākotne. Kopā ar otro pilotu Mīki esam aizvadījuši lieliskus testus Sardīnijā, tāpēc nevaru sagaidīt, kad varēsim sākt strādāt."

Priecīgs par tik pieredzējušu pilotu ir arī ''Prodrive'' šefs Deivids Ričards. ''Lai arī Sordo ir tikai 27 gadus vecs, viņš šobrīd ir viens no pieredzes bagātākajiem pilotiem WRC. Ticu, ka jaunais ''Mini'' un pareizā vide ļaus Sordo spert nākamo soli un cīnīties par uzvarām un čempiontitulu.”

Jāatzīmē, ka "Mini" WRC rallijā sāks braukt tikai sezonas vidū.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2011-01-06 20:29, pirms 14 gadiem
prieks ka, taads brauceejs kaa sordo nepalika bez komandas
veiksmi mini