Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mūsas rallija šovā uzvar Kalvis Blūms

Juris Grīns
Juris Grīns

Mūsas rallija šovā uzvar Kalvis Blūms
Kalvis Blūms. Foto: Raimonds Volonts

Papildus Eiropas autokrosa čempionāta posmam Mūsas trasē, nedēļas nogalē pēc 15 gadu pārtraukuma skatītājiem par prieku atkal tika rīkots rallija šovs. Uzvaru izcīnīja Kalvis Blūms.

Piedalījās seši autosportisti, kas katrā braucienā veica četrus apļus, pēc kā tika izrēķināts labākais rezultāts.

Pēc 32 gadu pauzes sestajā vietā finišēja leģendārais Pēteris Neikšāns, kurš atzina, ka pirms braucieniem bijis satraukums.

Piektajā vietā finišēja Jurģis Meisters, godpilnajā ceturtajā vietā Jānis Berķis. Leģendārais rallija pilots Ivars Vasaraudzis finišēja trešajā vietā, bet otrais savā māju trasē - Māris Neikšāns. Savukārt uzvara Kalvim Blūmam no Raunas.

Rallija šova uzvarētājs Kalvis Blūms:

"Šajā trasē braucu pirmo reizi, būtu gribējis kādus 20 apļus patrenēties, tad varētu pārliecinošāk braukt. Rīts gan sākās ar tehniskām auto ķibelēm, bet visu salabojām un bija prieks sacensties ar vecmeistariem. Tā kā uzvarēju, ar rezultātu esmu ļoti apmierināts. Paldies par uzaicinājumu! Bija gandarījums vērot Eiropas autokrosa čempionātu klātienē, tas bija gluži kā bērnībā."

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 10:02, pirms 3 nedēļām
Ar kādām mašīnām brauca? Cik daudz Pēteris zaudēja?