Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas IRC posmā šogad startēs vismaz 50 ekipāžas

Brazīlijas IRC posmā šogad startēs vismaz 50 ekipāžas
Pērn Kriss Mīke Brazīlijā uzvarēja... Kā būs šoreiz?
Foto: www.krismeeke.com

''Intercontinental Rally Challenge'' (IRC) seriāla šīs sezonas otrajā posmā, kas no 4. līdz 6. martam notiks Brazīlijas pilsētā Kuritibā, brauks daudz kuplāks dalībnieku skaits nekā tas bija pērn, paziņojoši šī posma organizatori.

Pēc mēneša, no 4. līdz 6. martam, Brazīlijas pilsētā Kuritibā tiks aizvadīts šīs sezonas IRC seriāla otrais posms. Šogad Kuritibas rallijs svinēs savu 30. gadadienu. Dalībnieki šim rallijam var pieteikties līdz 1. martam, taču jau tagad organizatori ir pārliecināti, ka šogad rallijā būs vismaz 50 ekipāžu, salīdzinot, piemēram, ar pagājušo gadu, kad Brazīlijas posmā brauca 38 ekipāžas.

''Plānojām sagaidīt sešas ekipāžas no Eiropas, tāpat, iespējams, būs kādi 10 vai 12 tiešām labas ekipāžas no Dienvidamerikas. Kopumā plānojam, ka šajā rallijā varētu braukt vismaz 50 automašīnas, un par šo ciparu mēs esam ļoti priecīgi,'' atzina viens no Brazīlijas rallija rīkotājiem Markoss Markola.

Tiek lēsts, ka šajā grants rallijā, tāpat kā arī nesenajā Montekarlo posmā, startēs arī abi ''Skoda Fabia S2000'' piloti – soms Juha Hanninens un čehs Jans Kopeckis. Abi sportisti pērn šajā rallijā nepiedalījās. Tāpat savu meistarību demonstrēs arī pašreizējais IRC čempions, ziemeļīrs Kriss Mīke, kurš pērn šajā posmā izcīnīja uzvaru.

Atgādināsim, ka pirmajā šīs sezonas posmā uzvaru savā debijas reizē svinēja pašreizējais WRC vicečempions, soms Miko Hirvonens. Otrais bija Juha Hanninens, bet trešais - Nikolass Vulo.

Izmantotie resursi:
ircseries.com