Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs: ''Pārāk apmierināts ar pirmās dienas rezultātiem neesmu''

Nitišs: ''Pārāk apmierināts ar pirmās dienas rezultātiem neesmu''
Reinis Nitišs
Foto: Raimonds Volonts.

Pēc ''Neste World RX of Latvia'' pirmās dienas Reinis Nitišs ieņem desmito vietu. Kā atzina sportists, tad ar šo rezultātu viņš nav apmierināts.

Reinis Nitišs, kuram šis ir otrais posms pēc atgriešanās pie Olsbergs MSE automašīnas stūres, pirmajā braucienā spēja izvairīties no sadursmes ar Timuru Timerzjanovu, kurš auto tehniska defekta dēļ vienā no trases līkumiem saslīdēja. Brauciena turpinājumā jēkabpilietis ilgu laiku atradās tā vadībā, un tikai īsi pirms finiša, pēc džokera apļa veikšanas atzina deviņkārtējā pasaules rallija čempiona Sebastjēna Lēba pārākumu. Pirmajā kvalifikācijā Nitišam desmitais ātrākais laiks, savukārt otrajā – divpadsmitais, kas divu kārtu kopsummā dod desmito vietu.

''Pārāk apmierināts ar šīs dienas rezultātiem neesmu. Tomēr, jau rītdien gaidāms lietus, kas mums ir parocīgs. Trase ir izdevusies ļoti laba, esmu apmierināts ar to, ko mums izdevies izveidot Latvijā. Lai gan trase ir šaura, ar daudzām betona un metāla apmalēm, un prasa lielu meistarību, šodien nepieredzējām nevienu lielu avāriju. Paldies visiem atbalstītājiem, kuri ieradušies Biķerniekos – jebkur trasē jūtams pamatīgs atbalsts, un tas ļauj no sirds izbaudīt šo sacīksti!” pēc pirmās sacensību dienas atzīst Reinis Nitišs.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts

     [+] [-]

, 2016-10-02 08:54, pirms 8 gadiem
Eh, Reini.. Timo ar "knapo" Seat brauc pa priekšu. Izlasiju Sporta Avīzē rakstu, kurā raksta, ka komanda bija diezgan bezcerīga un lēmums bija pareizs..
Nedomāju gan. Uzskatu, ka vajadzēja palikt komandā un kopā turpināt komandu attīstīt, nākam sezon būtu arī rezultāti... tagad izskatās, ka nākamā sezona var arī nebūt..