Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Porietim un Safonovam dubultuzvara "Rallycross Challenge Europe" posmā Lietuvā

Juris Grīns
Juris Grīns

Porietim un Safonovam dubultuzvara "Rallycross Challenge Europe" posmā Lietuvā
Mārtiņš Porietis
Foto: akniste.lv

"Rallycross Challenge Europe" trešais posms Lietuvā, Vilkiču trasē noslēdzies ar Mārtiņa Porieša un Reiņa Safonova dubultuzvaru "Super 1600" klasē.

Lai gan konkurence klasēs bija neliela, latvieši aiz sevis atstāja Super 1600 klases kopvērtējuma līderi, un panākums neapšaubāmi ieskaitāms Latvijas rallijkrosa vēsturē.

Rezultāti uzrāda tikai septiņu dalībnieku cīņu "Super 1600" klasē, tomēr sastāvs nebija gluži ar pliku roku ņemams. Finālā gan latviešu pārsvars bija ievērojams – jēkabpilieši finišā bija viens aiz otra, taču trešās vietas ieguvējs Tijs Hēzens bija astoņu sekunžu attālumā.

Porietis veiksmīgi savāca arī priekšbraucienu punktus, noslēdzot šo posmu arī kā līderis pēc punktiem. Safonovam cīņa kvalifikācijā bija sarežģītāka, tāpēc punktu izteiksmē Reinis piektajā vietā.

Citu Latvijas sportistu vārdi rezultātos nav atrodami.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv