Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Grūti pieņemt, ka Francijas posmā paliku sestais"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass: "Grūti pieņemt, ka Francijas posmā paliku sestais"
Pauls Jonass. Foto: Standing Construct GASGAS MXGP

Atskatoties uz pagājušajā svētdienā Francijā notikušo pasaules motokrosa čempionāta posmu, Pauls Jonass atzinis, ka izdevies uzlabot vienu no šī brīža vājākajiem punktiem savā braukšanā, taču jūtas savādi, jo pēc ceturtās un piektās vietas finālbraucienos, sacensību summā nācās palikt sestajam.

Notikumi Lakapelles-Merivalas mototrasē izvērsās tā, ka Džefrijs Herlingss uzvarēja, lai gan guva vienādu punktu skaitu ar Romēnu Fevru, kamēr Jonasam bija tikpat punktu kā piektās vietas ieguvējam Antonio Kairoli, un tikai par vienu mazāk kā ceturtajā vietā esošajam Džeremijam Sīveram un trešo vietu sasniegušajam Timam Gajseram.

"Skatoties "uz papīra", diena kopumā bija laba, lai gan ir grūti pieņemt, ka finišējot ceturtajā un piektajā vietā, paliec sestais," stāsta Jonass. "Abos braucienos uz motocikla jutos diezgan spēcīgs un mana MC 450F regulējums strādā tiešām labi. Šobrīd arvien vēl nedaudz pietrūkst ātruma sacensību sākumdaļā, bet šoreiz jau bija jūtami uzlabojumi šajā ziņā, ja salīdzina ar sacensībām nedēļu iepriekš. Kopumā Francijas posms bija apmierinošs, ar izcīnītu pieklājīgu punktu skaitu, bet priekšā vēl daudz posmu."

MXGP pasaules čempionāta kopvērtējumā Jonass aizvien ieņem stabilu septīto vietu - priekšā esošajam Sīveram šobrīd par 23 punktiem vairāk, bet tuvākais sekotājs Glens Koldenhofs zaudē jau 37 punktus. Šogad čempionātā atlikuši vēl seši posmi, nākamais no tiem nedēļas nogalē Spānijā.

Izmantotie resursi:
MX Large

  +2 [+] [-]

, 2021-10-14 15:33, pirms 3 gadiem
Pauls ir stabils top10 pasaules braucējs. Lai būtu top5, regulāri kākāpj un pjedestāla. Kas Paulam līdz tam pietrūkst, zin tikai viņš pats. Katrā ziņā ar prieku sekoju līdzi PČ.

     [+] [-]

, 2021-10-16 12:47, pirms 3 gadiem
Skatoties rezultātu tabulu redzams,ka Pauls ir stabils top6 braucējs.Sīveram nav nevienas 0 braucienā,Paulam ir trīs 0,divas no tām ne viņa vainas dēļ."Orļonokā"nokrita bākas vāciņš."Loketā"nokrita sveču pīpītis(uzskatu- nepiedodami rūpnīcas komandai,vāciņu un pīpīti var papildus nostiprināt pret sacīkšu nejaušībām).Paulam vidēji gonkā izcīnīti 26 punkti,pieliekam tos klāt-Pauls par 29 punktiem priekšā Sīveram,tātad sestā vietā.Tas tā matemātiski skatoties,bet gonka paliek gonka.