Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosā Madonā tiks noskaidroti Latvijas kausa ieguvēji solo klasēs

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosā Madonā tiks noskaidroti Latvijas kausa ieguvēji solo klasēs
Ričards Birģelis
Foto: Facebook.com/MotocrossCommission

Šodien, 1. oktobrī Madonas trasē "Smeceres sils" tiks aizvadīts Latvijas Kausa finālposms motokrosā, kur solo motociklu klasēs tiks noskaidroti gan posma, gan sezonas uzvarētāji.

Latvijas Kausa ieskaitē solo klasēm saglabājas intriga un par sezonas kopvērtējuma pjedestālu cīnās Mārtiņš Marķitāns, Ričards Birģelis, Krišjānis Celms un arī Andris Jonaitis ar Agri Jauntēvu – ļoti līdzīgs punktu skaits visiem braucējiem.

MX35+ klasē pārliecinošs līderis ir leģendārais Raimonds Baltgalvis, kam seko pat četri braucēji ar līdzīgiem sezonas kopvērtējuma punktiem. A25+ klasē arī iespējama intriga, ja vien kāds no šā brīža līderiem, neierodas sacensībās – līderis ir Rinalds Herings, bet otrās vietas turētājs Krists Zicmanis atpaliek vien par trīs punktiem, savukārt Jurģis Žukas no otrās vietas atpaliek tikai par vienu punktu.

Pirmie starti šodien jau no plkst. 9:30.

Ieejas maksa uz vienu sacensību dienu ir 5 EUR, pensionāriem un bērniem līdz 18 gadu vecumam - 3 EUR. Auto stāvvietas cena - 3 EUR.

Informāciju sagatavoja
Anda Treija