Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jānis Reišulis izcīna uzvaru arī EMX125 sezonas trešajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jānis Reišulis izcīna uzvaru arī EMX125 sezonas trešajā posmā
Jānis Reišulis. Foto: mxgp.com

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šajā nedēļas nogalē Portugālē izcīnīja uzvaru Eiropas čempionāta 125 kubikcentimetru klases (EMX125) sezonas trešajā posmā.

Sestdien notikušajā pirmajā braucienā Reišulis ieņēma pirmo vietu, apsteidzot tuvāko sekotāju par 17 sekundēm, bet otrajā braucienā, kas norisinājās svētdien, viņš ierindojās otrajā pozīcijā, atpaliekot no ātrākā braucēja nedaudz vairāk par astoņām sekundēm. Trešo sacensību posmu Latvijas braucējs noslēdza ar 47 punktiem.

EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis pirmajā braucienā ierindojās 13. pozīcijā, bet otrajā braucienā palika uzreiz ārpus labāko trijnieka un ieņēma ceturto vietu, kas ļāva posma kopvērtējumā ar 26 punktiem ieņemt septīto vietu.

EMX125 klasē Jānis Reišulis ar 132 punktiem ir kopvērtējuma līderis, tuvāko sekotāju apsteidzot par 21 punktu, EMX250 klasē Kārlis Reišulis atrodas astotajā pozīcijā.

EMX250 sezonas kalendārā iecerēti 11 posmi, bet EMX125 klasē - desmit.

Brāļi Reišuļi pagājušajā sezonā EMX125 klasē izcīnīja otro un trešo vietu, otro vietu ieņemot Kārlim Albertam, bet labāko trijnieku noslēdzot Jānim Mārtiņam, kurš pasaules junioru čempionātā motokrosā izcīnīja sudraba medaļu.

Šajā sezonā K.Reišulis pārstāv "Hutten Metaal Racing" vienību un startē jau EMX250 klasē, kamēr J.Reišulis ir "MJC Yamaha" komandā, turpinot sacensties EMX125 klasē.

     [+] [-]

, 2023-04-30 14:49, pirms gada
Malači puikas. Galvenais bez traumām