Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motosportists Jānis Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās

Agris Suveizda

Motosportists Jānis Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās, pirmdien paziņoja 16 gadus vecā sportista pārstāvji.

Komanda ziņo, ka pagājušajā nedēļā klīnikā Lionā viņam tika veikta ceļgala krustenisko saišu operācija.

"Rīt [šodien] viņš atgriezīsies Latvijā un uzsāks rehabilitācijas kursu. Šī sezona Jānim ir beigusies. Uz motocikla varētu atgriezties oktobrī un tad arī sākt gatavoties nākamajai sezonai," teikts "Reišulis MX" paziņojumā sociālās tīklošanās vietnē "Facebook".

Martā Reišulis Eiropas motokrosa čempionāta 250 kubikcentimetru klases (EMX250) pirmajās sezonas sacensībās izcīnīja ceturto vietu. Nākamajos posmos viņš nestartēja. Iepriekšējā sezonā Jānis Reišulis kļuva par čempionu EMX125 klasē un šajā pašā ieskaitē kļuva par pasaules junioru vicečempionu.

Šosezon viņš ar brāli Kārli Albertu Reišuli pārstāv "Yamaha" vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/reisulis/p...
LETA

  +3 [+] [-]

, 2024-05-21 08:19, pirms mēneša
Ļoti nepatīkama trauma, izturību atkopšanās procesā.

     [+] [-]

, 2024-05-21 10:35, pirms mēneša
slikta ziņa,izkrīt pilna sezona laikā(16g),kad veidojas,formējas sportists kopumā.žēl,bet tāds nu šis sporta veids ir-bīstams,ļoti traumatisks.varbūt par agru bij pāriet uz 250...bet ko nu vairs,ceram,ka Jānis nākošsezon atgriezīsies tikpat augstā līmenī.