Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži: "Šogad jāiebrauc PČ "Top3" un nākamgad jātēmē uz titulu"

Rolands Eliņš

Brāļi Lielbārži: "Šogad jāiebrauc PČ "Top3" un nākamgad jātēmē uz titulu"
Daniels un Bruno Lielbārži ar Trīs zvaigžņu balvu. Foto: LOK

Latvijas jaunie motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži vakar saņēma Trīs zvaigžņu balvu kā gada sportisti tehniskajos sporta veidos. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com viņi atzina, ka bijuši pārsteigti par savu uzvaru šajā nominācijā, taču pauda apņēmību 2024. gadā sasniegt vēl labākus rezultātus un palielināt blakusvāģu motokrosa popularitāti Latvijā.

"Vispār negaidījām, ka uzvarēsim šajā nominācijā," teica Daniels Lielbārdis. "Likās, ka būs kāds cits, ne jau mēs. Tāpēc esam gan pārsteigti, gan priecīgi par Trīs zvaigžņu balvas iegūšanu."

"Protams, nedaudz jau cerējām, ka iegūsim šo balvu," papildināja Bruno Lielbārdis. "Cerība bija, bet tā praktiski domājām, ka šoreiz tie vēl nebūsim mēs."

Aizvadītajā gadā brāļi Lielbārži piedalījās pasaules čempionātā blakusvāģiem, kur vienā posmā izcīnīja arī vietu labāko trijniekā, bet sezonas kopvērtējumā ieņēma augsto piekto vietu. Viņi to paveica savā pirmajā pilnvērtīgajā PČ sezonā.

"Par 2023. gadā paveikto teiktu, ka tas uz desmit noteikti vēl nebija, varbūt astotnieks vai devītnieks," aicināts atskatīties uz iepriekšējā gadā paveikto, teica Daniels. "Varējām, protams, labāk, taču tomēr saprotam, ka tas mums bija pirmais gads PČ līmenī. Kļūdas bija, un gan jau būs arī nākotnē, taču šogad būsim daudz gatavāki un mērķēsim uz vietu labāko trijniekā sezonas kopvērtējumā."

Dvīņubrāļi Lielbārži Trīs zvaigžņu balvu ieguvuši jau pirms pilngadības sasniegšanas - viņiem 18 gadi apritēs tikai šovasar.

"Ko mums novēlēt nākotnē? Lai šogad izdodas iebraukt pasaules trijniekā un tad jau nākamgad lai izdodas uzvarēt visā sezonā," apņēmīgi teica Bruno Lielbārdis.

Brāļi arī pauda cerību, ka ar saviem panākumiem spēs atkal piedzīvot blakusvāģu motokrosa uzplaukumu Latvijā. "Šogad Latvijā atkal nebūs PČ posma, taču ceram, ka nākamgad tāds tomēr tiks noorganizēts," sacīja Daniels. "Jā, saprotam, ka šis sporta veids nav tik populārs un apmeklēts, kā tas bija kādreiz Serģa un Rasmaņa laikos, taču, gadiem ejot, varbūt to mainīsim. Varbūt pēc gadiem 2-3 blakusvāģu popularitāte būs uzkāpusi, un skatītāju daudzums būs kļuvis lielāks."

Cilvēkiem patīk uzvarētāji, smaidot piekrita jaunie motosportisti. "Domāju, ja brauksim pa priekšu, tad arī skatītāji nāks un skatīsies," teica Bruno.

Trīs zvaigžņu balvas nominācijā "Gada sportists tehniskajos sporta veidos" nominēti bija arī Jānis Baumanis (autosports), Jānis Mārtiņš Reišulis (motosports), rallija ekipāža Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kā arī esportists Helvijs "broky" Saukants.

"Daudz par to nerunājām," par esporta parādīšanos konkurentu vidū smaidot izteicās Daniels Lielbārdis. "Pamanījām, protams, bija neliels pārsteigums, ka šajā balvā ir arī esportists. Nezinu, kādā veidā, bet jā, bija mazs pārsteigums. Taču daudz par to nerunājām."

  +6 [+] [-]

, 2024-01-18 17:37, pirms 3 mēnešiem
Apsveicu! Galvenais,lai būtu veselība,tātad bez traumām! Pārējo paši sakārtosiet,jūs jau esat labi.

  +5 [+] [-]

, 2024-01-18 18:35, pirms 3 mēnešiem
Veiksmi protams bračkām.
Dabūt kaut pusi līdzjūtēju kas bija Serģa laikos jau būs nereāli. Pārāk maz Jūs esat palikuši. Pat holandē barjera nav pilna. Ja Jonass sāks labi braukt un brāļi Reišuļi kāps pieredzē, tas pats Sesks augs, bračkām būs laba konkurence
Katrā ziņā es skatīšos un jutīšu līdz. Daudz podiumu un bez traumām
Slēpts komentārs: nore

  +2 [+] [-]

, 2024-01-18 19:24, pirms 3 mēnešiem
nore rakstīja: nu tās frizūras...kā pid
Kāda vaina? "Mikrofoni" latviešu gaumē.

  +3 [+] [-]

, 2024-01-18 19:25, pirms 3 mēnešiem
Kā jau te minēja - galvenais, lai ir veselība! Un noteikti arī mazāk nekā līdz šim problēmu ar tehniku.

  +4 [+] [-]

, 2024-01-18 20:35, pirms 3 mēnešiem
nore rakstīja: nu tās frizūras...kā pid
A kas ar frizūrām? Prozit!

  +6 [+] [-]

, 2024-01-18 21:01, pirms 3 mēnešiem
Nore. Kā Tu zini kādas frizūras ir Tevis pieminētajiem pid…Bieži apgrozies tādā kompānijā? Hmm…

  +4 [+] [-]

, 2024-01-18 22:32, pirms 3 mēnešiem
Klasiskas tīņu frizūras, nore vienkārši kkāds latentais.

     [+] [-]

, 2024-01-19 03:19, pirms 3 mēnešiem
Te būtu,kas zin,turpināt ala Serģu ģimenes tradīcijas,kā ar talantiem popūriju brāļiem??? Manā acī ir Reišuļi!

  +4 [+] [-]

, 2024-01-19 09:51, pirms 3 mēnešiem
kā jebkura aptauja,arī šī,ir subjektīvas.mans viedoklis(arī subjektīvs)šai jomā ir tāds,ka Eiropas čempions 125cm3 klasē ir salīdzinoši daudz lielāks panākums.J.M.Reišulis bija pelnījis šo balvu.

  +2 [+] [-]

, 2024-01-19 10:38, pirms 3 mēnešiem
Piekritīšu ,holešots,balva bija jādod Reišulim,jo tāda dominance visas sezonas garumā savā klasē Latvijas motokrosā sen nav bijusi.No 38 braucieniem uzvarēts 32.Un nej au Latvijas mērogā.Arī Pasaules vicečempiona tituls!Domāju,ko eksperti pat neiedziļinājās izvērtējot nominatīvs.
Tas vien,ka esportistu (nekā personīga pret viņu)pielikt pie tehniskajiem sporta veidiem ir absurds.Tas vien parāda cik ,,lieli"ir šie eksperti.Jo, ar ko riskē esportists kļūdoties,atšķirībā ar džekiem kas nesās lielā ātrumā trasē?😏

  +2 [+] [-]

, 2024-01-19 10:53, pirms 3 mēnešiem
resnais22 rakstīja: Piekritīšu ,holešots,balva bija jādod Reišulim,jo tāda dominance visas sezonas garumā savā klasē Latvijas motokrosā sen nav bijusi.No 38 braucieniem uzvarēts 32.Un nej au Latvijas mērogā.Arī Pasaules vicečempiona tituls!Domāju,ko eksperti pat neiedziļinājās izvērtējot nominatīvs.
Tas vien,ka esportistu (nekā personīga pret viņu)pielikt pie tehniskajiem sporta veidiem ir absurds.Tas vien parāda cik ,,lieli"ir šie eksperti.Jo, ar ko riskē esportists kļūdoties,atšķirībā ar džekiem kas nesās lielā ātrumā trasē?😏
E-sportists riskē dabūt lodi pierē vai mugurā!

  +1 [+] [-]

, 2024-01-19 11:30, pirms 3 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: E-sportists riskē dabūt lodi pierē vai mugurā!
Traks tu nav,saka kurši...

  +3 [+] [-]

, 2024-01-19 11:45, pirms 3 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: E-sportists riskē dabūt lodi pierē vai mugurā!
Tas gan !Nospiež RESTART un močī tālāk.

     [+] [-]

, 2024-01-21 23:54, pirms 3 mēnešiem
Ko tik ilgi te uz vāka. Citu ziņu nav?
Jaunatnes Olimpiskām spēlēm ziņu nav?