Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži izcīna uzvaru PČ kvalifikācijas sacīkstēs Lommelas trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži izcīna uzvaru PČ kvalifikācijas sacīkstēs Lommelas trasē
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC

Ar Daniela un Bruno Lielbāržu uzvaru noslēgušās blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta Beļģijas posma kvalifikācijas sacensības A grupā. Savukārt par B grupas uzvarētājiem kļuva Etjēns Bakss/Robijs Bakss.

A grupas sacīkstēs Lommelas trasē Lielbāržu ekipāža sākotnēji nebija vadībā, taču jau pēc dažiem apļiem ierindojās pirmajā pozīcijā. Turpinājumā pārliecinošs sniegums un finišā par 17 sekundēm uzveikti tuvākie sekotāji Kiljans un Evans Prunjē, kas uz šo posmu devās kā trešie sezonas kopvērtējumā. Trešajā vietā ierindojās Brets Vilkinsons/Džo Millards.

"Visu dienu smiltīs jutāmies labi un tas parādās rezultātos," no sacensību norises vietas ziņo brāļi Lielbārži. "Mūsu grupas kvalifikācijas braucienā izdevās labs starts un pēc pāris apļiem jau bijām līderu pozīcijā. Izdevās to noturēt un finišā +5 punkti. Gaidām rītdienas braucienus!"

Tikmēr B grupā ar pārliecinošu uzvaru pasaules čempionātā atgriezies pieckārtējais titula ieguvējs Etjēns Bakss, braucot ekipāžā ar savu brāli Robiju Baksu. Tuvākos sekotājus Koenu Hermansu/Benu van den Bogārtu viņi pārspēja par vairāk nekā pusminūti, bet trešās vietas ieguvēji Tims Prummers/Rodolfs Lebretons zaudēja 51 sekundi.

Izstāšanos B grupas cīņā piedzīvoja pasaules čempionāta šī brīža kopvērtējuma vicelīderi Marvins Vanlušens/Glens Jensenss.

Brāļi Lielbārži uz sacensībām Lommelā devušies kā pasaules čempionāta līderi. Pirms kvalifikācijas cīņām latviešiem bija 18 punktu pārsvars pār Vanlušenu/Jansensu un jau 40 punktu pārsvars pār brāļiem Prunjē.

Beļģijas posma finālsacensības tiks aizvadītas svētdien.

A grupas kvalifikācijas sacensības:

B grupas kvalifikācijas sacensības:

  +1 [+] [-]

, 2024-06-29 18:30, pirms 2 dienām
malači, tā turpināt

     [+] [-]

, 2024-06-30 07:53, aizvakar
Pēc Serģa un Rasmaņa,kā svaigs ūdens malks!!! Bračkas rullē parādi!!!Varbūt mūsu kalpiem laiks padomāt par translācijām,par mūsu nodokļu maksātāju naudām...es gribu redzēt,kāds nē???