Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Medijs: MXGP startēs jauna rūpnīcas komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Medijs: MXGP startēs jauna rūpnīcas komanda
Foto: vitalmx.com

No nākamā gada pasaules motokrosa čempionātā, ļoti iespējams, būs par vienu rūpnīcas komandu vairāk, jo MXGP sacensībās plāno startēt motociklu ražotājs "Beta". Vēl gan šai informācijai jāgaida oficiāls apstiprinājums.

Atsaucoties uz uzticamiem avotiem, vairāki mediji vēsta, ka "Beta" komanda stāsies uz starta jau nākamajā sezonā, kas sāksies ar posmu 3. aprīlī Omānā. Tiek uzsvērts, ka radīt "karaliskās" klases motociklu būs sarežģīts uzdevums, taču ilgtermiņā komandai pastāv labas izredzes cīnīties par augstiem rezultātiem.

"Beta" ir Itālijas motobūves uzņēmums, kas dibināts tālajā 1904. gadā, bet mūsdienās vislabāk atpazīstams kā enduro un triāla motociklu ražotājs. Sevišķus panākumus izdevies gūt triāla disciplīnā, kur ar "Beta" motocikliem ne viens vien sportists kļuvis par pasaules čempionu.

Motokrosā "Beta" ienāca tikai šogad, kad vasarā prezentēja savu 300 kubikcentimetru divtaktu motociklu, slavējot to kā īpaši izturīgu. Pasaules motokrosa čempionātā "Beta" rūpnīca nekad nav startējusi.

Atgādināsim, ka pēdējos gados pasaules čempionātu atstājušas tādas rūpnīcu komandas kā TM un "Suzuki", bet šogad pievienojās ražotājs "GasGas", ko nākamajā sezonā pārstāvēs latvietis Pauls Jonass.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...