Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jasikoni MXGP komandā nomaina igaunis Kullass

Juris Grīns
Juris Grīns

Jasikoni MXGP komandā nomaina igaunis Kullass
Harijs Kullass. Foto: Gebben Van Venrooy Racing

Lietuviešu motokrosa zvaigznes Armina Jasikoņa vietā "Gebben van Venrooy Yamaha" komandā pasaules čempionātā MXGP klasē atlikušajā sezonas daļā startēs igauņu braucējs Harijs Kullass.

Pēc tam, kad Jasikonis paziņoja par karjeras iepauzēšanu, viņa pārstāvētā komanda bija jauna braucēja meklējumos. Tagad "Gebben van Venrooy Yamaha" vienība paziņojusi, ka atlikušajā sezonas daļā tās sastāvā brauks Kullass, un pirmais starts igaunim paredzēts nākamajā posmā, kas 17. jūlijā notiks Čehijā.

Kullasam jau ir liela pieredze braukšanā ar "Yamaha" motocikliem, jo tos viņš izmantojis Lielbritānijas čempionātā, kur pamatā startējis pēdējos gados un bijis viens no vadošajiem braucējiem. Vairākus gadus Kullass nav piedalījies pasaules čempionātā, taču iepriekš guvis samērā lielu pieredzi gan MX2, gan MXGP klasē.

"Esmu ļoti pateicīgs komandai par doto iespēju," sacīja Kullass. "Sekoju tai jau vairākus gadus, un tā izskatās lieliska, tāpēc ar prieku tai pievienojos. Jūtu, ka šobrīd braucu labi, un tveršu šo iespēju ar abām rokām. Protams, pasaules čempionātā ir ļoti saspringta braukšana, bet es atdošu sevi par simts procentiem."

Šobrīd zināms, ka Kullass nepiedalīsies visos atlikušajos posmos, bet sīkākas informācijas par viņa programmu pagaidām nav.

Komandas otrs braucējs Kalvins Vlānderens šobrīd MXGP kopvērtējumā ir devītais. Atgādinām, ka Sardīnijas posmā holandietim sensacionāli izdevās uzvarēt abos braucienos.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...