Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stelpes trasi pasaules ātrākajiem blakusvāģiem iesildīs Eiropas motokrosa čempionāts

Juris Grīns
Juris Grīns

Stelpes trasi pasaules ātrākajiem blakusvāģiem iesildīs Eiropas motokrosa čempionāts
Stelpes trase
Foto: piladzis.lv

9. un 10. jūlijā Stelpē, Pīlādžu mototrasē norisināsies Eiropas motokrosa čempionāts Austrumeiropas zonas EMX65, EMX85 klasēs, kur savu dalību pieteikuši vairāk kā 50 sportisti.

Paralēli šīm sacensībām, tiks rīkots arī BMA Austrumeiropas čempionāts motokrosā MX50, MX Dāmu, MX Veterānu un MX Senioru klasēs, kā arī Vecumnieku novada kauss MX2, MX Open, MX Amatieru klasēs.

BMA Austrumeiropas čempionātā un Vecumnieku novada kausa izcīņā iespējams piedalīties ikvienam sportistam, kurš startē MX2, MX Open, MX Amatieru, MX50, MX Dāmu, MX Veterānu vai MX Senioru klasēs.

Trase treniņiem atvērta līdz 3. jūlijam, ieskaitot.

Sacensību nolikumi un dienaskārtība: Sacensību Nolikumi - Pīlādžu mototrase

Aicinām uz sacensībām ikvienu fanu, līdzjutēju vai skatītāju, jo tieši šajās sacensībās 10. jūlijā būs iespēja laimēt pēdējos trīs ielūgumus uz Latvijas "Grand Prix" pasaules čempionāta posmu blakusvāģiem un Eiropas čempionāta posmu kvadricikliem, kas Stelpē notiks jau 30. un 31. jūlijā.

Ja arī neesi no lielākajiem motokrosa faniem, brauc un izbaudi motokrosa gaisotni, atpūties ar ģimeni pie ezera, parkā vai meža kafejnīcā.

30. un 31. jūlijā, paralēli pasaules čempionāta posmam, notiks arī BMA Austrumeiropas čempionāts blakusvāģiem ar gaisa dzesēšanu, blakusvāģu Veterāniem, blakusvāģu Senioriem.

Izmantotie resursi:
Sporta un Atpūtas parks Pīlādžu Mototrase