Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss ar Stupeli uz starta cer atgriezties nākamajā PČ posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Bakss ar Stupeli uz starta cer atgriezties nākamajā PČ posmā
Bakss un Stupelis Osas trasē
Foto: SCCP

Par spīti gūtajiem savainojumiem, blakusvāģu motokrosa braucēji Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis cer stāties uz starta jau pasaules čempionāta otrajā posmā, kas norisināsies nākamās nedēļas nogalē, raksta portāls "omroepbrabant.nl".

Sezonas pirmajā posmā Nīderlandē, Osas trasē ekipāža pirmajā braucienā piedzīvoja smagu kritienu, kā rezultātā Bakss lauza atslēgas kaulu, bet Stupelis lauza ribas un savainoja kāju.

"Ļoti neveiksmīgi," notikušo kritienu komentē Bakss. "No 13. pozīcijas bijām aizcīnījušies jau uz ceturto, jutāmies labi, braukšana noritēja lieliski, bet tad notika tas stulbais negadījums. Mēs savainojāmies. Es salauzu atslēgas kaulu, bet kantētājs - trīs ribas."

Jau tās pašas dienas vakarā Baksam tika veikta operācija doktora Tūna Klāsa vadībā.

"Viņš kaut kur Beļģijā brauca ar velosipēdu, mēs burtiski norāvām viņu no tā," atklāj Bakss. "Viņš pa taisno devās uz slimnīcu un savāca kopā ārstu grupu. Jau svētdien plkst. 20:00 tiku operēts."

Sportists atklāj, ka, par spīti sāpēm, kas mocītu, gribējis startēt jau šonedēļ gaidāmajā Nīderlandes čempionāta posmā, tomēr izlemts, ka sacīkstes izlaidīs, jo pasaules čempionāts ir svarīgāks. Līdz ar to par mērķi izvirzīta atgriešanās pasaules čempionātā iespējami labākajā formā jau uz otro posmu, kas notiks pēc nepilnām divām nedēļām Francijā.

Izmantotie resursi:
Nieuws, Sport en Evenementen | Omroep Brabant

  +2 [+] [-]

, 2018-03-30 06:26, pirms 6 gadiem
Liekas ka nereāli. Cits būtu nedēļu gultā tik gulējis a šas jau uz moča leks

     [+] [-]

, 2018-03-30 10:41, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: Liekas ka nereāli. Cits būtu nedēļu gultā tik gulējis a šas jau uz moča leks
Sačakarēs vēl vairāk savas traumas un dabūs vēl ilgi tad atpūsties...

     [+] [-]

, 2018-03-30 11:44, pirms 6 gadiem
Futbolisti pēc šādām traumām pus gadu nespēlētu,bet šis ir veču sports atšķirībā no futbola