Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Eiropas vicečempions Kūnens MX2 pasaules čempionātā debitēs "Husqvarna" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Eiropas vicečempions Kūnens MX2 pasaules čempionātā debitēs "Husqvarna" komandā
Lukass Kūnens. Foto: Bavo Swijgers

Beļģu motosportists Lukass Kūnens, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par Eiropas vicečempionu EMX250 klasē, nākamgad debitēs pasaules motokrosa čempionātā, startējot "Husqvarna" rūpnīcas komandā.

Lukass Kūnens šobrīd tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem jaunajiem talantiem Eiropā. Būdams 15 gadus vecs, šogad viņš uzvarēja trijos no pēdējiem četriem posmiem, nodrošinot otro vietu EMX250 klases kopvērtējumā. Priekšā bija tikai holandietis Riks Elzinga, kurš nākamgad arī startēs MX2 pasaules čempionātā, pārstāvot "Yamaha" rūpnīcas vienību.

Kūnens startēs "Nestaan Husqvarna Factory Racing" komandā, tagad ir apstiprināts oficiāli. Nākošgad tā MX2 klasē būs pārstāvēta jau ar trim braucējiem, jo sastāvā palikuši Kajs de Volfs un Roans van de Mūsdijks.

Vairākus posmus traumas dēļ izlaižot, šosezon De Volfs guva sesto vietu MX2 kopvērtējumā un uzvarēja vienā finālbraucienā. Van de Mūsdijkam savainojuma dēļ bija jāizlaiž sezonas lielākā daļa, bet sezonas beigu daļā viņš divreiz finišēja "Top 3".

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2022-10-27 17:10, pirms 2 gadiem
Husqarna spiež uz jaunajiem talantiem, MXGP komandas nav, bet MX2 labs sastāvs.