Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

''Arenakross Riga'' sacensībās neredzēsim ''Honda'' rūpnīcas komandas braucēju Bobriševu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Arenakross Riga'' sacensībās neredzēsim ''Honda'' rūpnīcas komandas braucēju Bobriševu
Jevgeņijs Bobriševs

Šonedēļ bija paredzēts “AXChampions” klases pieteikumu papildināt ar vienu no titulētākajiem kaimiņvalstu sportistiem, kuram ir liels skaits atbalstītāju arī Latvijā – ilggadēju Hondas rūpnīcas komandas sportistu Jevgeņiju Bobriševu. Taču, diemžēl, Bobriševam pēc sezonas jāiziet rehabilitācija un šogad Arēnas krosa sacensības ir jāizlaiž.

Līdz ar Bobriševa nestartēšanu Krievija Čempionu klasē palikusi ar diviem pārstāvjiem – Ivaņutina un Nazarova. Tuvākajā laikā pieteikumu papildinās vairāki sportisti ar lielu pieredzi arēnas krosa sacensībās.

Vai problēmas ar veselību ir nopietnas?
Motokrosa fani drošvien atceras, ka maijā, Vācijas PČ posmā, guvu atslēgas kaula traumu. Vienubrīd šķita, ka viss ir kārtībā, taču pēc padziļinātas medicīniskās pārbaudes ārsta slēdziens bija kategorisks: rehabilitācija jāsāk pēc iespējas ātrāk. Tāpēc, diemžēl, plāni ir mainījušies un uzreiz pēc Nāciju motokrosa jāsaved kārtībā veselība. Kauls joprojām nav sadzijis un traucē.

Cik skaidri ir Tavi nākamās sezonas plāni? Komanda?
Viss ir pārrunu procesā, pagaidām daudz nezināmo un īstas skaidrības par nākamo sezonu nav.

Kādas ir Tavas “attiecības” ar arēnas krosu?
Nav man nekādu īpašu attiecību, gribēju piedalīties, jo esmu pārliecināts, ka būs lieliskas sacensības un šovs. Noteikti motokrosa fanus aicinu doties un atbalstīt sportistus, bet pats varu apsolīt, ka nākamgad mani redzēsiet arēnas krosā!

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - Arena Kross