Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss paziņo savu jauno komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Divkārtējais MXGP vicečempions Strijboss paziņo savu jauno komandu
Kevins Strijboss. Foto: mxgp.com

Kevinam Vlānderenam un Brentam van Doninkam, kuri jau iepriekš bija apstiprināti "Gebben Van Venrooy Yamaha Racing" komandas sastāvā, uz jauno pasaules motokrosa čempionāta sezonu pievienojies Kevins Strijboss.

Pieredzes bagātais beļģu motosportists šogad startēs ne vien MXGP sacensībās, bet arī Nīderlandes atklātajā čempionātā ("Dutch Masters"). Komanda cer, ka Strijbosa pieredze un zināšanas palīdzēs šogad sasniegt augstākus rezultātus.

Vlānderens pērn regulāri guva punktus, pēdējos trīs posmos nestartēja, bet kopvērtējumā sasniedza 16. pozīciju, kamēr Van Doninks, kā arī Alesandro Lupino un Tomass Kovingtons veica daļu sezonas. Vienās no sacensībām Lupino izdevās sasniegt trešo vietu.

Strijboss savulaik bija viens no spēcīgākajiem braucējiem pasaules čempionātā. 2006. un 2007. gadā viņš ierindojās otrajā vietā MX1 klases (tagad - MXGP) kopvērtējumā (pirmajā reizē piekāpās Stefanam Eversam, bet otrajā - Stīvam Ramonam), taču pēdējos gados klājies krietni grūtāk, nomocījušas traumas. Arī pērn veselības problēmu dēļ viņš "KSRT MX Hens Suzuki" sastāvā paspēja aizvadīt tikai pirmos divus posmus, kuros punktus neguva.

Pasaules motokrosa čempionāta pirmais posms paredzēts 2. un 3. aprīlī Omānā, kur līdz šim MXGP sacensības nav notikušas.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN

  -1 [+] [-]

, 2021-01-27 10:08, pirms 3 gadiem
Pirmo reizi tādu dzirdu, būs japaskatas vai supeizda nav raksta autors gadījumā 😆

     [+] [-]

, 2021-01-27 13:24, pirms 3 gadiem
liepaajnieks rakstīja: Pirmo reizi tādu dzirdu, būs japaskatas vai supeizda nav raksta autors gadījumā 😆
Tad jau ar motokrosu esi uz jūs