Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro šogad plāno startēt Vācijas motokrosa čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro šogad plāno startēt Vācijas motokrosa čempionātā
Matīss Karro
Foto: Gytis Vidžiūnas, gytisfoto.lt

Motokrosa braucējs Matīss Karro, kuru iepriekšējās sezonās nomocījušas traumas, šogad pieteicies dalībai Vācijas čempionāta spēcīgākajā klasē "ADAC MX Masters".

Šomēnes noslēdzās reģistrēšanās Vācijas motokrosa čempionātam, līdz ar to jau šobrīd ir zināms, kuri sportisti apņēmušies iziet uz starta. Pieredzējušais latviešu motosportists Karro dalībai pieteikts "Monster Energy Kawasaki ELF Team Pfeil" vienības sastāvā "ADAC MX Masters" posmos, lai gan vēl līgums ar komandu pagaidām nav noslēgts.

Vācijas čempionāts startēs 21. un 22. aprīlī, kopumā tiks aizvadītas septiņas sacīkšu nedēļas nogales, bet fināls gaidāms 8. un 9. septembrī.

"ADAC MX Masters" čempionātā Karro būs ļoti spēcīgi pretinieki. Startēs arī pasaules čempionātā braucošie Makss Nagls ("TM Racing"), kurš Vācijas čempionātā uzvarējis trīs reizes, un Hanters Lorenss ("KMP Honda Racing"), kā arī četrkārtējais šī seriāla čempions Deniss Ulrihs ("2-Stroke Revolution Racing").

Visās klasēs Vācijas čempionātā kopumā dalību apstiprinājuši jau 350 sportisti no 23 dažādām valstīm, vēsta organizatori.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2018-02-26 15:37, pirms 6 gadiem
Ir cerības, ka varētu atgriezties augstākajā līmenī?

     [+] [-]

, 2018-02-26 16:07, pirms 6 gadiem
Būtu interesanti izlasīt kādu interviju ar Matīsu par viņa gaitām Brazīlijā!

     [+] [-]

, 2018-02-26 18:54, pirms 6 gadiem
karro ir ļoti traumatisks. atrast kādu komandu, kura gribētu ar viņu slēgt līgumu ir švaki....nu vāciešus atrada, bet diez vai sezonu nobrauks.... lai veicās protams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja