Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Akselsona/Neilanda ekipāžai Brno trasē pjedestāls un izstāšanās

Juris Grīns
Juris Grīns

Akselsona/Neilanda ekipāžai Brno trasē pjedestāls un izstāšanās
Tomasa Akselsona un Arta Neilanda ekipāža. Foto: dusanbelica.cz

Šosejas blaklusvāģu ekipāža Tomass Akselsons (Tomas Axelsson) un Artis Neilands nedēļas nogalē Čehijā, Brno trasē startēja "Internationale Sidecar Trophy" sacensībās. Pirmajā braucienā Zviedrijas un Latvijas apvienotajai komandai izdevās tikt uz pjedestāla, bet otrajā cīņā cerības sagrāva tehnisks defekts.

"Nedēļas nogalē bijām "Čehijas adrenalīna fabrikā" - Brno trasē," portālam "Sportacentrs.com" stāsta Artis Neilands. "Tā kā nebraucam pilnu "Internationale Sidecar Trophy" čempionātu, uzsvaru likām uz motocikla regulāciju un savstarpējo komunikāciju uz tā. Kaut arī ar katru braukšanas reizi uzlabojām apļa laikus, uz starta izgājām ar desmito ātrāko rezultātu."

Ar katru braucienu sniegumu izdevās uzlabot, pirmajā braucienā arī tika izcīnīts pjedestāls, tomēr nedēļas nogalei punktu pielika tehnisks defekts.

"Pirmajā sacīkstē ar piesardzīgu startu un elektronikas ķibelēm aizcīnījāmies līdz trešajai pozīcijai, par ko bijām ļoti gandarīti," atklāj Artis Neilands. "Uz otro sacīksti izstrādājām plānu, ko izdevās arī paveikt un apļa laiku samazināt vēl par trīs sekundēm. Apli pirms finiša bijām apsteiguši sīvākos konkurentus un turējām uzņemto takti. Diemžēl notrūcis klanis un caurums motorā finiša līniju neļāva šķērsot. Ar rūgtuma garšu uz mēles, esam ļoti priecīgi par uzstādītajiem mērķiem un paveikto darbu visas nedēļas nogales garumā."

Nākamās sacensības komandai ir jau pēc dažām nedēļām: "Patreiz meklējam visa veida atbalstu, lai varētu turpināt "Northern Sidecar Cup" seriālu, jo nākamās sacensības ir jau 6. un 7. maijā Hengelo trasē, Holandē."

1. brauciena rezultāti:

2. brauciena rezultāti:

Pilni rezultāti: Sidecar Trophy - Online

     [+] [-]

, 2023-04-25 23:18, pirms 11 mēnešiem
Uz pjedestāla augstākā pakāpiena pensionārs un tantuks?