Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas motokrosa čempionāta jaunajā sezonā notiks pieci posmi

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas motokrosa čempionāta jaunajā sezonā notiks pieci posmi
Foto: LaMSF

LaMSF motokrosa komisijas vadītājs Kristers Serģis informē, ka ir apstiprināts 2024. gada motokrosa kalendārs.

Šogad plānoti pieci “Magmum” Latvijas čempionāta posmi, viens no tiem paralēli būs Baltijas čempionāta posms. Pieci Latvijas kausa posmi un septiņi Nacionālā kausa posmi. Šogad “Magmum” Latvijas čempionāts motokrosā būs divu dienu garumā. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad tas tiks pārraidīts televīzijā.

LaMSF motokrosa komisijas vadītājs Kristers Serģis: “Pēc garām diskusijām ar Lietuvas un Igaunijas motokrosa komisiju, šogad motokrosa kalendāru ir izdevies salikt tā, ka Latvijas čempionāts nepārklājas ne ar Lietuvas, ne ar Igaunijas čempionāta posmiem. Manuprāt, šis ir pēdējo gadu lielais krosa komisijas panākums. Baltijas čempionātam ir trīs posmi – pa vienam katrā valstī, paralēli attiecīgās valsts Nacionālajam čempionātam. Arī pārējām sacensībām datumi ir zināmi. Kopumā 2024. gada sacensību kalendārs izskatās ļoti labi. Pietiekami blīvs, bet tajā pašā laikā sportisti varēs izvēlēties savai meistarības pakāpei atbilstošās sacensībās, piedalīties un baudīt motokrosu. Novēlu visiem sportistiem veiksmīgu sezonu. Pirmās sacensības jau marta vidū Liepājā, Baltijas jūras kauss motokrosā.”

Kalendārs:

Izmantotie resursi:
lamsf.lv