Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulim trešā vieta Saku motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulim trešā vieta Saku motokrosā
Kārlis Sabulis. Foto: Facebook.com/karlis.sabulis

Svētdien Igaunijā, Saku norisinājās motokrosa sacensības "Saku Tankodroomi Motokross", kurās startēja arī sportisti no Latvijas. Daži no viņiem sasniedza godalgotas vietas.

Veterānu klasē MX V 40+ uzvarēja Jānuss Kovals, bet uzreiz aiz pirmā trijnieka palika Kaspars Stupelis, kurš arī abos finālbraucienos ieņēma ceturto vietu. Tikmēr MX V 50+ klasē pirmo vietu sasniedza Valdurs Kahro, bet trešajā vietā ierindojās Jānis Mironovs, kurš bija trešais abos braucienos. Abas šīs klases startēja kopā.

MX1 klasē startēja mūsu Kārlis Sabulis, abās sacīkstēs un arī summā izcīnot trešo vietu. Abos braucienos uzvarēja Gerts Krestinovs, bet sacensību summā otrais bija Andero Lusbo. Finālbraucieni tika aizvadīti kopā ar MX2 klasi, kur ātrākais abās sacīkstēs bija Meiko Vetiks.

Pārējās klasēs uzvarēja Danels Frevings (MX B), Silvers Romandi (MX C), Riho Megi (MX D), Indreks Kirss (MX E), Traviss Leoks (85cc) un Enri Lustuss (65cc).

Dienu iepriekš Tallinā notika "Supikross" motosacīkstes, kurās arī startēja vairāki latvieši. Blakusvāģu klasē trešajā vietā ierindojās Ainārs Dukulis/Tomass Dukulis, bet astotie bija Arnis Groza/Renārs Ozols.