Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Viens no "Husqvarna" braucējiem traumas dēļ pārtrauc sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Viens no "Husqvarna" braucējiem traumas dēļ pārtrauc sezonu
Roans van de Mūsdijks. Foto: Nestaan Husqvarna MX2

Pēc piedzīvotā kritiena pasaules motokrosa čempionāta posmā Argentīnā, kādu laiku ar braukšanu sacīkstēs būs jāiepauzē "Nestaan Husqvarna" rūpnīcas komandas braucējam Roanam van de Mūsdijkam.

Holandiešu sportists krita MX2 klases kvalifikācijas sacīkstēs. Rezultātā lauzts labās rokas plecs, kas jau iepriekš bija savainots. Kopā ar veco traumu līdz ar to lūzums ir liels, un vajadzēs ilgu laiku, lai to sadziedētu. Tāpat Van de Mūsdijks lauzis atslēgas kaulu un kreisās rokas locītavu.

Pēc konsultēšanās ar speciālistu, kļuvis zināms, ka plecam nepieciešams veikt operāciju, bet rokas locītava sadzīs bez iejaukšanās ar skalpeli.

Skaidrs ir tas, ka tuvākajā laikā Van de Mūsdijks sacīkstēs startēt nevarēs. Pirmajos divos posmos viņš pirmajā trijniekā neiekļuva ne reizi, taču visos četros braucienos bija guvis punktus, trīsreiz ierindojoties pirmajā sešiniekā.

Tikmēr otrs "Nestaan Husqvarna" komandas braucējs Kajs de Volfs Argentīnā krita pirmajā finālbraucienā, dažas minūtes pavadot bezsamaņā. Viņam lūzumi nav konstatēti, un ir cerība, ka sportists varēs piedalīties jau nākamajā MX2 posmā, kas 2. un 3. aprīlī notiks Portugālē.

     [+] [-]

, 2022-03-24 18:41, pirms 3 gadiem
Redzot tā čaļa reakciju pēc traumas, uzreiz iedomājies futbolistu...