Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunajiem braucējiem panākumi Igaunijas "Adrenalin Arena Cup" motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas jaunajiem braucējiem panākumi Igaunijas "Adrenalin Arena Cup" motokrosā
Foto: Urmo Sibul

Igaunijā, Semerpalu aizvadīts iekštelpu motokrosa seriāla "Adrenalin Arena Cup" otrais posms, kurā pie augstiem rezultātiem tikuši arī latviešu sportisti.

125cc klasē uzvaras laurus plūca Traviss Leoks, bet Adrians Drozds abos braucienos ierindojās otrajā vietā. Uzreiz aiz pirmā trijnieka palika Trevors Bērziņš-Brikšis. Kopā ar šo klasi startēja arī MX Open braucēji, par uzvarētāju kļūstot Sebastianam Leokam.

85cc kategorijā abos braucienos pirmā vieta Enriko Peilmanam, bet no Latvijas pārstāvjiem Gregs Laguta ierindojās sestajā un Rūdolfs Augstkalns - septītajā vietā.

Plaši pārstāvētajā 65cc klasē uzvaras laurus plūca Johans Hansmans, bet otro vietu posmā ieņēma Jēkabs Gailis. Pirmo desmitnieku noslēdza Daniils Hohlovs. Startēja arī tādi latviešu braucēji kā Roberts Vanags, Rinalds Ančupāns un Kārlis Bremze, kuri ierindojās otrajā desmitniekā sacensību kopvērtējumā.

Latvijas braucēji dominēja 50cc klasē. Abās sacensībās nepārspēts palika Ēriks Ančupāns, bet summā aiz viņa ierindojās Noels Ballods-Nagradovs un Bruno Geitus. Jakovs Tertičnijs sasniedza sesto vietu, Ričards Mihailovs bija septītais, bet Artjoms Vasiļjevs - devītais. Otrajā desmitniekā ierindojās Marija Vinogradova, Tomass Jaundžeikars un Lukas Krasovs.

Pilni rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/events...