Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro šogad piedalīsies vairākos MXGP posmos

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro šogad piedalīsies vairākos MXGP posmos
Matīss Karro. Foto: Facebook.com/matiss.karro

Motokrosa braucējs Matīss Karro jauno sezonu plāno pavadīt privātbraucēja statusā, galvenokārt startējot Latvijā, Igaunijā un Vācijā, tāpat iecerējis aizvadīt atsevišķus posmus pasaules čempionātā.

Pagājušo sezonu Karro noslēdza ar Tanela Leoka "A1M Husqvarna" komandu, un arī šogad turpinās sadarbību, taču startējot neatkarīgi no tās. Arī šosezon sportistu varēs redzēt ne vien viņa mājās Latvijā, bet arī motokrosos Igaunijā un spēcīgajā "ADAC MX Masters" seriālā Vācijā. Arī dažos MXGP posmos Karro nolēmis startēt.

"Pateicoties vairākiem sponsoriem varu turpināt braukt sacensībās," stāsta Karro. "Būšu privātbraucēja statusā. Nedaudz strādāšu kopā ar Tanelu Leoku un viņa komandu, bet viņam jau ir daudzi braucēji, tāpēc es vienkārši sekošu viņa norādījumiem par to, kādi treniņi vairāk nepieciešami. Braukšu ar "Husqvarna" motociklu, un arī "Husqvarna Latvija" man palīdz ar motociklu un rezerves daļām, līdz ar to varu aizvadīt labu sezonu."

Karro labprāt startētu arī Lielbritānijas čempionātā, taču, lai tas notiktu, ir jāatrodas kādai komandai, kas gribētu sadarboties.

"Varbūt atradīsies kāda komanda Apvienotajā Karalistē, kas gribētu mani redzēt startējot sacīkstēs - vienmēr esmu atvērts sarunām, lai saprastu, ko varam paveikt," saka Karro.

Motosportists ir pieteicies dalībai MX1 klases sacensībās šonedēļ, 27. janvārī gaidāmajā Itālijas starptautiskā motokrosa čempionāta pirmajā posmā, kas norisināsies Riolas Sardo trasē.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-24 19:54, pirms 5 gadiem
jācer, ka nesatraumēsies. traumatisks jau bez gala čalis.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-24 19:58, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: jācer, ka nesatraumēsies. traumatisks jau bez gala čalis.
Par traumām varu tikai piekrist,bet visu cieņu Matīsam..tik daudz kam ir iziets cauri..gan jau motokrosa dievs viņu atalgos!

     [+] [-]

, 2019-01-25 20:42, pirms 5 gadiem
Lai Matīsam veicās!! Veiksmīgas gonkas un, lai tehnika nepieviļ!!