Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: "Suzuki" aptur MXGP programmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Oficiāli: "Suzuki" aptur MXGP programmu
Armins Jasikonis
Foto: vitalmx.com

Lai gan jau iepriekš par to tika baumots, šodien "Suzuki" rūpnīca oficiāli paziņoja, ka pārtrauc dalību pasaules motokrosa čempionātā un nākamgad tajā vairs nepiedalīsies.

Kompānija "Suzuki Motor Corporation" pieņēmusi galīgo lēmumu pārtraukt jebkādas aktivitātes motokrosā, tā vietā veltot visus spēkus pamatnodarbei - motociklu ražošanai un pārdošanai. Līdz ar to MXGP un MX2 klasēs nākamgad "Suzuki" rūpnīcas komanda vairs nestartēs.

Tajā pašā laikā "Suzuki" turpinās ražot motokrosa motociklus, ko privātās komandas un sportisti arī nākamgad izmantos sacensībās.

Šogad MXGP klasē "Suzuki" komandā startēja lietuvietis Armins Jasikonis, kuram daudzi paredzēja spožu nākotni, un beļģis Kevins Strijboss. Jasikonis sezonu nepabeidza traumas dēļ, un šobrīd viņa nākotne kļuvusi neskaidra.

Tikmēr MX2 klasē "Suzuki" pārstāvēja šveicietis Džeremijs Sīvers, austrālietis Hanters Lorenss un holandietis Bass Vēsens. Kā zināms, Sīvers bija latvieša Paula Jonasa sīvākais konkurents cīņā par 2017. gada titulu, kopvērtējumā ierindojoties augstajā otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
Motocross, MXGP and MXoN news, articles and...

     [+] [-]

, 2017-10-23 20:16, pirms 7 gadiem
amerikā jau turpinās braukt. arī pasaules čempī - fim superkrosā (vienlaicīgi ama supercross), tik tā eiropa šos neinteresē..