Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"MotoGP" braucējs Marini avārijā guvis traumu un svētdien nestartēs

Juris Grīns
Juris Grīns

"MotoGP" braucējs Marini avārijā guvis traumu un svētdien nestartēs
Lukas Marini kritiens sprinta sacīkstē. Foto: Crash.net

Itāļu motosportists Luka Marini, kurš šodien "MotoGP" sprinta sacīkstē Indijā piedzīvoja sadursmi ar komandas biedru Marko Bedzeki, kritienā lauzis atslēgas kaulu. Līdz ar to svētdien viņš nevarēs startēt galvenajā sacīkstē.

Lietus dēļ sprinta sacīkste sākās divas stundas vēlāk par nolikto laiku. No pirmās pozīcijas startēja "VR46 Ducati" braucējs Bedzeki, taču viņam neizdevās tas labākais starts, tika zaudētas pozīcijas. No komandas biedra nespēja izvairīties Marini, uztriecoties motocikla aizmugurei, un pats piedzīvoja kritienu.

Marini cīņu turpināt nevarēja un devās uz medicīnas centru, kur viņam konstatēja atslēgas kaula lūzumu. Pēc tam sportists tika nogādāts slimnīcā. Visticamāk braucējs nevarēs startēt arī nedēļu vēlāk gaidāmajā "MotoGP" posmā Japānā.

Markesa avārijas video: https://youtube.com/shorts/sBKZtqF8...

Viņš nav vienīgais no "Top 10" braucējiem, kas svētdien neizies uz starta. Kvalifikācijā smagu kritienu piedzīvoja Alekss Markess, laužot trīs ribas. Jau apstiprināts, ka "Gresini Ducati" komandas pārstāvis nevarēs startēt arī Japānas GP.

Pirms svētdien gaidāmās sacīkstes Indijā, kur "MotoGP" viesojas pirmo reizi, Marini sezonas kopvērtējumā ieņem septīto vietu, bet Markess ir devītais.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...