Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Daideri uzvar kvalifikācijas B grupā

Jānis Celmiņš

Brāļi Daideri uzvar kvalifikācijas B grupā
Brāļi Daideri (Jānis un Lauris)
Foto: www.teamdaiders.lv

Pasaules čempionāta motokrosā ar blakusvāģiem Vācijas Grand Prix kvalifikācijā šodien Latvijas duets Jānis Daiders/Lauris Daiders B kvalifikācijas grupā ieņēma pirmo vietu, bet svētdien paredzētajās sacensībās piedalīsies visas ekipāžas, kurās ir Latvijas pārstāvji.

A kvalifikācijas grupā uzvarēja Daniela Vilemsena un Odreja Čermaka ekipāža, bet otro vietu izcīnīja Māris Rupeiks un Kaspars Stupelis. B grupā triumfēja brāļi Jānis un Laris Daideri, bet Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš ierindojās vien 13. vietā. Tādejādi pēdējiem par savu dalību rītdienas sacensībās bija jācīnās tā sauktajā „pēdējās cerības” braucienā, kurā Beļģijas un Latvijas jauktā ekipāža prata uzvarēt.

Izmantotie resursi:
Sidecar Motocross Racing - WorldWide

     [+] [-]

, 2011-07-24 10:14, pirms 13 gadiem
Rupeika otro vietu var uzskatīt tikpat labu sasniegumu kā Daidera pirmo vietum otrajā grupā, jo Willemsens nav pārspējams. Šim dod jebkuru līdzbraucēju, bet tas ātrumu nemazina. Likās jau ka Verbruges gūtā trauma pagājušo nedēļ Beļģijas čempī nu Willemsenam būs grūtāk tikt pie pirmās vietas kvalifikācijā, bet še tev arī ar Čermaku nekādu problēmu.