Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pauls Jonass par panākumiem saņem balvu arī dzimtajā Aizputes novadā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pauls Jonass par panākumiem saņem balvu arī dzimtajā Aizputes novadā
Pauls Jonass
Foto: Paula Jonasa sociālie tīkli

Aizvadītajā piektdienā Kazdangas Kultūras centrā apbalvoja gandrīz pussimtu Aizputes novada 2015. gada labāko sportistu.

Nominācijā "Labākais sportists" balvu saņēma motosportists Pauls Jonass par sasniegumiem motokrosā. Viņš 2015. gadā izcīnīja vicečempiona titulu Pasaules čempionātā "MX2" klasē. Savukārt par gada sportisti tika atzīta un balvu ieguva Ance Birkmane, kas uzrādījusi augstus sasniegumus ložu šaušanā.

Aizvadītajā gadā labākais sporta organizators bijis Žanis Bogdans. Viņš balvu saņēma par savu pašaizliedzīgo darbu sporta attīstībā un popularizēšanā.

Pasākumā apbalvoja aizvadītā gada izcilniekus sportā, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Apbalvojumus saņēma sportisti, kuri piedalījušies oficiālajos Pasaules un Eiropas čempionātos un kausu izcīņas sacensībās, izcīnījuši 1.– 3. vietu starptautiskās sacensībās un Latvijas Sporta veterānu savienības 52. sporta spēlēs, kā arī sporta veterānu oficiālajos čempionātos. Balvas par sasniegumiem sportā saņēma arī atlēti, kuri ieguvuši 1.–6. vietu Latvijas oficiālajos čempionātos, kausu izcīņās, arī izlašu dalībnieki.

Apbalvošanai izvirzītie sportisti un sporta darbinieki saņēma Aizputes novada sporta piemiņas balvas un Atzinības raktus. Pēc svinīgās ceremonijas viesi izklaidējās atpūtas vakarā.

Sarīkojumu organizēja Aizputes novada Sporta centrs sadarbībā ar Novada domi.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv