Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Amerikas superkrosā trešais uzvarētājs trīs posmos

Juris Grīns
Juris Grīns

Amerikas superkrosā trešais uzvarētājs trīs posmos
Ārons Plesingers. Foto: AMA Aupercross

Sandjego aizvadīts Amerikas superkrosa čempionāta ("AMA Aupercross") trešais posms, kurā pirmo uzvaru karjerā 450SX klasē izcīnīja Ārons Plesingers.

Jau otrais posms pēc kārtas notika dubļainā trasē, taču šoreiz apstākļi nebija tik smagi. Trīs pirmajos sezonas posmos uzvaras guvuši trīs dažādi braucēji.

Finālsacīkstes pirmais aplis izvērsās haotisks. Kens Rokzens izcēla startu, bet kritienus piedzīvoja Čeiss Sekstons un Malkolms Stjuarts. Džetam Lorensam padevās slikts starts, kamēr Īlejs Tomaks piedzīvoja sadursmi ar Kristianu Kreigu.

Vēlāk Plesingers noķēra Rokzenu, kurš pats pieļāva kļūdu, krita un bija spiests doties uz boksiem. Kūpers Vebs tikmēr nokļuva otrajā vietā un mēģināja noķert Plesingeru, taču pieļāva vairākas kļūdas, ieskaitot sadursmi ar Sekstonu, kuru dzina par apli, un finišā palika otrais. Trešo vietu ieņēma Džastins Barsija.

MXGP čempions Horhe Prado finišēja 11. vietā un pieņēmis startēt arī nākamajā posmā, kas jau 27. janvārī Anaheimā.

Arī 250SX klasē trīs posmos trīs uzvarētāji. Pirmajos triumfēja RJ Hempšīrs un Džordons Smits, bet šajā reizē - Neits Trešers.

Fināla rezultāti:

Sezonas kopvērtējums:

     [+] [-]

, 2024-01-24 09:32, pirms 3 mēnešiem
Piesekojiet twiterī slicknick610, gonka jau nākošajā dienā pieejama.