Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Hudolejs: "Nevarēju noticēt, ka es esmu ticis uz goda pjedestāla"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hudolejs: "Nevarēju noticēt, ka es esmu ticis uz goda pjedestāla"
Foto: mxgp.com

Čehijā, Loketā norisinājās Eiropas čempionāta fināls EMX65 un EMX85 klasei. Šajā posmā vislabāko un augstāko rezultātu uzrādīja Jēkabs Hudolejs, kurš pirmajā finālbraucienā finišēja 11., bet otrajā finālbraucienā ieguva pirmo vietu.

MX85 klases vicečempions Jēkabs Hudolejs (“Rodeo MX”) pēc sacensībām pastāstīja, ka kopumā Eiropas čempionāta finālā viņam veicās labi. Pirmajā braucienā no starta Jēkabs Hudolejs aizbrauca, kā sestais un lielāko brauciena daļu tā arī brauca.

“Piedzīvoju kritienu, piecēlos un braucienu turpināju jau kā piecpadsmitais un finišēju vienpadsmitais. Otrajā braucienā starts līdzīgs, kā pirmajā, bet tad es aizcīnījos līdz pirmajai vietai. Brauciena laikā sākumā es to nemaz nezināju. Pēc tam nevarēju noticēt, ka es esmu ticis uz goda pjedestāla,” priecīgs par iegūto otro vietu ir Jēkabs Hudolejs. “Trase bija uztaisīta tieši man – asas bedres, augsti kalni, kopumā “forša” trase. Bija diezgan karsti laikapstākļi. Visu dienu spīdēja saule gan sestdien, gan svētdien. Ļoti priecīgs par šīm sacensībām, lai arī tā neizskatās, bet visu lielo darbu izdarīju sestdien, kad nepadevos un ieguvu vienpadsmito vietu,” tā par piedzīvoto Čehijā stāsta Jēkabs Hudolejs.

Eiropas čempionāta fināla rezultāti:

EMX65 klasē:
- 22. vietā Ričards Jurčenko (“Motosports Racing Team/Auseklis”),
- 32. vietā Georgs Fridrihsons (“Motosports Racing Team/Auseklis”),
- 39. vietā Dominiks Sēlis (“Motosports Racing Team/Auseklis”).

EMX85 klasē:
- 2. vietā Jēkabs Hudolejs (“Rodeo MX”),
- 20. vietā Toms Dankerts (“Motosports Racing Team/Auseklis”),
- 25. vietā Patriks Cīrulis (“MX Moduls”)
- 34. vietā Rainers Grasis (“Saldus motoklubs”),
- 41. vietā Martins Cīrulis (“MX Moduls”).

Visi rezultāti: https://results.fim-europe.eu/event...

     [+] [-]

, 2024-07-22 16:19, pirms 2 mēnešiem
Jēkabs vienīgais,kurš izcīnot medaļu,spodrināja Latvijas godu šajā nedēļas nogalē!