Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MX2 braucējs Lūsis: "Šogad ar motociklu braucu biežāk kā jebkad iepriekš"

Juris Grīns
Juris Grīns

MX2 braucējs Lūsis: "Šogad ar motociklu braucu biežāk kā jebkad iepriekš"
Roberts Lūsis. Foto: Niek Fotografie

MX2 klases braucējs Roberts Lūsis (“MK Livonija”) aktīvi trenējas un gatavojas 2024. gada motokrosa sezonai. Fiziskās sagatavotības treniņi notiek sešas reizes nedēļā.

“Šobrīd galvenokārt trenējos Liepājā, mototrasē "Lauma". Šogad ar motociklu braucu biežāk kā jebkad iepriekš biju braucis,” saka Roberts Lūsis.

Ja nav atbilstoši laikapstākļi treniņiem trasē, tad sportists brauc ar riteni vai trenējas sporta zālē.

"Katra nedēļa ir nedaudz atšķirīga, bet kopumā trenējos sešas dienas nedēļā. Pateicoties maniem atbalstītājiem, ir plānots aizvadīt treniņnometni Itālijā,” atklāj Lūsis.

Šogad sportista mērķis ir uzlabot pagājušā gada sniegumu sacensībās. Bija dažas ļoti labas sacensības, tomēr kopumā Lūsis atzīst, ka ar 2023. gada sezonas kopvērtējuma rezultātu – Latvijas čempionātā motokrosā MX2 klasē sestā vieta – līdz galam nebija apmierināts.

“Plānoju startēt visos "ADAC MX Masters" posmos, tuvākajos Eiropas čempionāta posmos un Latvijas čempionātā motokrosā, ja tā datumi nesakritīs ar iepriekš minētajām sacensībām. Iespējams, piedalīšos arī atsevišķos "Dutch Masters" posmos. Gaidot jauno sezonu sajūtas ir patīkamas. Ar nepacietību gaidu tās sākumu, jo visu ziemu vienam pašam trenēties – sāk jau palikt garlaicīgi," atzīst Roberts.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv