Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Nākamajā MXGP posmā mērķēju uz pjedestālu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass: "Nākamajā MXGP posmā mērķēju uz pjedestālu"
Pauls Jonass. Foto: Standing Construct GasGas

Pauls Jonass uzskata, ka šobrīd viņam ir viss nepieciešamais, lai sezonas atlikušajos pasaules motokrosa čempionāta posmos, kas visi norisināsies Itālijā, viņš varētu cīnīties par goda pjedestālu.

Spānijā notikušajā MXGP posmā svētdien pirmajā braucienā Jonass pēc starta bija atkritis ārpus pirmā desmitnieka, bet drīz vien spēja atkarot vairākas pozīcijas, kamēr finišā iebrauca jau kā sestais. Otrā brauciena startā vienubrīd "Standing Construct GasGas" komandas braucējs bija pacēlies pat uz trešo pozīciju, pēc tam pieļāva nelielu kļūdu un atkrita uz sesto vietu, bet finišēja piektais. Posmā viņš izcīnīja sesto vietu.

"Kopumā nedēļas nogale Spānijā bija tiešām laba," atzīst Jonass. "Mana braukšana bija laba, motocikls bija labs, turklāt man beidzot izdevās atrast vajadzīgo tempu finālbraucienu sākuma daļā. Otrajā braucienā uzrādīju otro labāko apļa laiku, tāpēc zinu, ka ātrums man ir un, ja vien nebūtu neliels kritiens šajā braucienā, zinu, ka rezultāts varēja būt labāks. Jūtu, ka šobrīd visas lietas tiešām saliekas kopā, un uz Itāliju es došos, mērķējot uz pjedestālu."

Ņemot vērā, ka Džeremijs Sīvers šoreiz guva par diviem punktiem mazāk nekā Jonass, latvietim sezonas kopvērtējumā izdevies mazliet pietuvoties šveiciešu sportistam, un pašlaik atstatums līdz sestajai vietai ir 21 punktus. Pasaules čempionātā tagad priekšā vēl pieci posmi, kas notiks tikai nedaudz vairāk kā divu nedēļu ietvaros. Nākamie trīs risināsies Pjetramuratā, bet pēc tam divi notiks Mantovā.

     [+] [-]

, 2021-10-19 10:32, pirms 3 gadiem
👍

     [+] [-]

, 2021-10-19 10:46, pirms 3 gadiem
To arī novēlu, jo Pauls vienozimigi ir DARITAJS!