Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbāržu ekipāža ieņem otro vietu PČ kvalifikācijā Čehijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbāržu ekipāža ieņem otro vietu PČ kvalifikācijā Čehijā
Foto: WSC

Ar izcīnītu otro vietu A grupas kvalifikācijas sacīksti Čehijā noslēgusi brāļu Daniela un Bruno Lielbāržu ekipāža. Loketas trasē šonedēļ tiek aizvadīts pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā 12. posms.

Pirmo pilno sezonu aizvadošie brāļi Lielbārži kopvērtējumā šobrīd ierindojas augstajā piektajā vietā, turklāt tikai 14 punktus aiz Breta Vilkinsona/Džo Millarda dueta. Līderi ir Marvins Vanlušens/Nikolā Musē, kuriem cīņā par titulu 18 punktus zaudē Etjēns Bakss/Ondrejs Čermaks.

Loketas trasē kvalifikācijas sacīkstē latvieši piekāpās tikai Vanlušena ekipāžai, kas vadībā nokļuva pēc starta. Lielbārži jau sākumā atradās otrajā vietā un otrie arī finišēja. Čempionāta līderi gan uzvarēja ar ievērojamu pārsvaru, finišējot 30 sekundes priekšā. Pirms tam kvalifikācijas treniņā mūsējie ierindojās ceturtajā vietā. Trešo vietu A grupas kvalifikācijas sacīkstē ieņēma Deivijs Sanderss/Luks Rostingts.

Bakss/Čermaks uzvarēja B grupas cīņā. Pēc starta vadībā bija nokļuvuši Tims Prummers/Rodolfs Lebretons, kamēr Baksa ekipāža sākotnēji bija trešā, aiz leģendārā Daniela Villemsena un Mihala Gabora. Jau apli vēlāl Bakss bija izvirzījies vadībā un aizbrauca pretī uzvarai. Otrajā vietā finišā ierindojās Vilkinsons/Millards, trešie bija Džastins Keubens/Dions Rītmans. Prummera ekipāža finišēja piektajā vietā, bet Villemsens ieņēma astoto vietu.

Finālbraucieni tiks aizvadīti svētdien. To sākums plkst. 14:15 un 17:00 pēc Latvijas laika.

Kvalifikācijas sacīkšu rezultāti

A grupa:

B grupa:

  +1 [+] [-]

, 2023-08-19 20:33, pirms 11 mēnešiem
Malači puiši! Turam īkšķus!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-19 21:20, pirms 11 mēnešiem
Apbrīnojami ātri čaļi progresē. Saprotu, jauni mauc uz 110%, bet vienalga. Ja atradīs labus mexus, sponsorus un trenerus un veselība ļaus tur var būt labi nākamie gadi. Puikām veselību un malači

     [+] [-]

, 2023-08-19 21:27, pirms 11 mēnešiem
Vai ir korekti rakstīt "otrā vieta kvalifikācijā"? Ir taču divas kvalifikācijas grupas. Vai arī viena grupa skaitās rangā augstāk?

Čaļi malači!

     [+] [-]

, 2023-08-19 21:47, pirms 11 mēnešiem
Nelss kā sponsors! Ha,ha! Gan jau uzradīsies sponsors,bet cits. Viņi bīda sevi aulekšiem.

     [+] [-]

, 2023-08-20 09:30, pirms 11 mēnešiem
Ar tiem sponsoriem jau mums LV stipri vāji.