Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vienās no smagākajām sacīkstēm Latvijā no 125 dalībniekiem finišē tikai 11

Juris Grīns
Juris Grīns

Vienās no smagākajām sacīkstēm Latvijā no 125 dalībniekiem finišē tikai 11
Foto: tukumabalss.lv

Tukuma novada Zentenes pagasta Dzirciemā jau trešo gadu pēc kārtas risinājās starptautiskās Hard Enduro sacensības "Rocketbiker", kurās no 125 dalībniekiem finišu sasniedza vien 11. Par čempionu otro gadu pēc kārtas tika kronēts Edgars Siliņš.

Šīs, iespējams, bija pašas smagākās Hard Enduro sacensības šī sporta vieda pastāvēšanas vēsturē Latvijā. Trase bija tik pielijusi, ka to pārvarēt izdevās vien 11 motosportistiem.

Līdz finišam netika pat tādas Baltijas Enduro zvaigznes kā Andris Grīnfelds, Lauris Ērmanis, Renē Jerbahs (Igaunija), Mindaugs Paskēvičs (Lietuva), Jurto Brauers (Igaunija) u.c.

Visus trīs apļus veica un par čempionu otro gadu pēc kārtas kļuva Edgars Siliņš, aiz sevis uz goda pjedestāla atstājot lietuviešus Mikolsu Paulēviču un Džjugu Kazakēviču.

"Rocketbiker" enduro "KTM" Hard Loop rezultāti:

VietaSportistsValsts
1.Edgars SiliņšLatvija
2.Mikols PaulēvičsLietuva
3.Džjugs KazakēvičsLietuva
4.Āre PereIgaunija
5.Erki PalusoIgaunija
6.Aleksejs SnitkaLietuva
7.Artis MellenbergsLatvija
8.Vilnis ZeizaLatvija
9.Viljars RaudauksIgaunija
10.Agris LoginsLatvija
11.Kaspars VērnieksLatvija

Izmantotie resursi:
TukumaBalss.lv