Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži: "Neizsakāms prieks un lepnums par tik lielu fanu daudzumu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži: "Neizsakāms prieks un lepnums par tik lielu fanu daudzumu"
Foto: WSC

Iepriekšējā nedēļas nogalē, 15. un 16. jūnijā, Polijā, Gdaņskā norisinājās pasaules čempionāta piektais posms blakusvāģu motokrosā, kurā pārliecinošu uzvaru savu atbalstītāju priekšā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis.

Šajā posmā brāļi ieguva maksimālos 50 punktus, tādējādi kāpjot uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Otrajā vietā ar 38 punktiem ierindojās ekipāža no Nīderlandes Koens Hermanss un Bens Van Den Bogārts un trešajā vietā ar 36 punktiem ierindojās ekipāža no Beļģijas Marvins Vanlušens un Glens Jansenss.

Daniels un Bruno Lielbādis aizvadīja izcilu nedēļas nogali un ir neizsakāmi pateicīgi par tik lielu atbalstu trases malā: “Aizvadīta izcila nedēļas nogale pasaules čempionāta posmā Gdaņskā! Bijām pārsteigti, ka šogad trase šķita mazliet šaurāka kā pērn, kas nozīmēja, ka būs vēl vairāk jākoncentrējas startiem sacensību dienā. Mūsu grupas kvalifikācijas braucienā mums izdevās izcīnīt uzvaru, kas deva iespēju pie starta barjeras stāties kā pirmajiem. Abos braucienos izdevās izcīnīt holeshot, kas bija mūsu pirmie holeshot pasaules čempionāta sacensību braucienos mūsu karjerā. Pēc startiem, abos braucienos, nepazaudējām līderu pozīciju un finišu šķērsojām kā pirmie! Neizsakāms prieks un lepnums par tik lielu fanu daudzumu, kas bija ieradušies vērot mūs klātienē. Vairākas trases zonās fanu atbalstu varēja dzirdēt jo īpaši, kas deva vēl lielāku motivāciju cīnīties ar “pilnu ručku” līdz galam. Šīs sacensības vēlreiz apliecināja, ka Latvijas fani ir labākie fani pasaulē! Noteikti vēlamies teikt lielu lielu paldies ikvienam par atbalstu!”

Brāļi Lielbārži kopvērtējumā nostiprina līdera pozīciju un patur “sarkano plāksni” ar iegūtiem 224 punktiem, jau par 18 punktiem apdzenot Beļģijas ekipāžu Marvin Vanluchene un Glenn Janssens, kuriem šobrīd izcīnīti 206 punkti, kas nodrošina otro vietu kopvērtējumā. Trešajā vietā, ierindojas ekipāža no Francijas Killian Prunier un Evan Prunier, kuriem kopvērtējumā izcīnīti 184 punkti.

Rezultāti: https://www.fimsidecarcross.com/203...

Pasaules čempionāta sestais posms blakusvāģu motokrosā notiks 29. jūnijā Beļģijā, Lommel.

Informāciju sagatavoja:
Annija Slikšjāne
LaMSF praktikante