Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Marchetti Racing" gatavojas kļūt par "Beta" MXGP rūpnīcas komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Marchetti Racing" gatavojas kļūt par "Beta" MXGP rūpnīcas komandu
Džeremijs van Horebīks. Foto: Beta

Tiek ziņots, ka jau nākamajā pasaules motokrosa čempionāta sezonā notiks izmaiņas "Beta" rūpnīcas programmā, kā rezultātā par tās oficiālo vienību varētu kļūt "Marchetti Racing".

"Beta" motociklu ražotājs pasaules čempionātam pievienojās vien pērn, bet jau paspējis sasniegt cerīgus rezultātus, sadarbojoties ar "SDM-Corse". Tās pārstāvis Džeremijs van Horebīks 2021. gada sezonu noslēdza ar regulāri gūtiem punktiem un 13. vietu, bet šosezon jau pastāvīgi finišē pirmajā desmitniekā un kopvērtējumā ir devītais.

Portāls "Gatedrop.com" vēsta, ka "Beta" vērsās pie "Maddii Racing", taču šī komanda vēlas turpināt sadarboties ar "Fantic" rūpnīcu. Līdz ar to "Beta" sāka pārrunas ar "Marchetti Racing", kas līdz šim izmantojusi KTM motociklus. Tiesa, šogad tās braucējs Mikele Červelins ir savainojies, līdz ar to komanda pagaidām MXGP posmos nepiedalās. Savukārt MX2 klasē nesen debitēja tās pārstāvis Valerio Lata.

Uz nākamo gadu "Beta" būs pieejams tikai 450cc klases motocikls, līdz ar to "Marchetti Racing" pilnībā koncentrēsies tikai MXGP klasei. Šobrīd vēl nav zināms, kuri braucēji varētu pārstāvēt šo komandu nākamā gada sezonā.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...