Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Organizators: "Kuldīgas trasē būs grāvītis, ko varēs gan apbraukt, gan pārlēkt pāri"

Juris Grīns
Juris Grīns

Organizators: "Kuldīgas trasē būs grāvītis, ko varēs gan apbraukt, gan pārlēkt pāri"
Foto: no organizatoru arhīva

16. un 17. jūnijā, Kuldīgas novada Ēdoles un Īvandes pagastu teritorijā notiks Baltijas čempionāta otrais posms enduro, Latvijas čempionāta trešais posms enduro un Lietuvas čempionāta pirmais posms enduro.

Kuldīgas pusē enduro notiks otro reizi un norisināsies, pateicoties Kuldīgas novada domes atbalstam, tādēļ arī nosaukums - "Enduro Kuldīga 2018". Sacensību organizatori pēc pagājušā gada sacensībām no sportistiem saņēma ļoti labas atsauksmes par trasi. Arī šogad sacensību bāzes vieta, starts un finišs būs skaistajā Īvandes muižas teritorijā. Trases konfigurācija būs līdzīga, kā bija pagājušajā gadā ar nelielām izmaiņām.

Sacensību organizatoru, biedrības "Motorsport.lv" pārstāvis Mārtiņš Lagzdiņš stāsta, ka arī šogad pārbraucieni un testi būs interesanti un aizraujoši. "Pļavas tests būs tāpat tehnisks kā pagājušā gadā, bet ar vairāk ātruma elementiem, kā iepriekš. Protams, būs pa kādam šķērslim, piemēram, grāvītis, kuru varēs gan apbraukt, gan pārlēkt pāri – pēc sportista vēlmes. Būs arī karjeras smilšu tests. Trases kopējais garums aptuveni 45 kilometri." Sacensību organizators saka, ka bez lieliskas komandas un atbalstītājiem nekas nenotiktu. "Jāsaka paldies gan mūsu pašu biedrības cilvēkiem, gan "Latvian Baya Organisers Team", bez kuru padoma un pieredzes būtu grūti."

Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) atgādina, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicina būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Mīkstā