Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži: "Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Lielbārži: "Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi"
Brāļi Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: Kim Peters

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao, "Torres Novas" trasē notiks pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Uz šo posmu devušies Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis, kuriem šī trase nav sveša, bet kvadriciklu braucēji Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs") Portugālē startēs pirmo reizi.

Blakusvāģu ekipāža, brāļi Daniels un Bruno Lielbārdis svētdien Francijā aizvadīja pēdējo treniņu pirms pirmā Pasaules čempionāta posma Portugālē. “Jūtamies šobrīd ļoti labi. Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi. Sajūtas uz motocikla arī ir labas. Uzskatām, ka esam gatavi sezonai. To arī rādīja sacensības Francijā un Nīderlandē. Konkurenti trasē būs visi tie paši, kas pagājušajā sezonā, izņemot Etienne Bax, kas šogad nestartēs, jo ir noslēdzis savu karjeru. Ar visiem konkurentiem rēķināmies, jo visi šai sezonai gatavojās ļoti nopietni. Tā kā noteikti būs aizraujošas cīņas trasē. Pagājušajā gadā šajā trasē notika otrais GP posms, tāpēc mums tā ir zināma. Tā ir ātra, ar lieliem lēcieniem. Kopumā mums šī trase patīk,” atzīst Daniels un Bruno Lielbārži.

Kārlis Lizanders (“Saldus motoklubs”) un Kārlis Neija (“Motosports Racing Team”) Portugālē startēs Eiropas čempionāta pirmajā posmā kvadriciklu motokrosā.

Sarunā ar Kārli Neiju, viņš pastāstīja, ka Eiropas čempionātam gatavojās visu ziemu, kopā ar Dzintaru Vītolu, bet pēdējās nedēļas trenējās ar kvadriciklu tieši cietā seguma trasēs. “Uz Portugāli dodos pirmo reizi. Cik zinu, cik skatījos video un bildēs, tad Portugālē trases segums ir tāds cietāks kā ierasts. Šis būs mans pirmais Eiropas čempionāts kvadriciklu motokrosā. Emocijas ir ļoti labas. Visu ziemu gaidīju šīs sacensības. Uz šo posmu braucu ar lielu optimismu un prieku. Otrdien Spānijā vēl pagatavojos, nobraucu treniņu,” saka Kārlis Neija. Runājot par konkurentiem, tad sportists atzīst, ka daļa viņam ir zināmi, bet otru daļu satiks trasē. “Konkurence noteikti būs liela, kā jau Eiropas čempionātā. Viss ir sagatavots perfekti šīm sacensībām – esmu gatavs, kvadricikls ir gatavs. Paldies maniem atbalstītājiem,” saka Kārlis Neija.

Pasaules čempionāta otrais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta otrais posms kvadriciklu motokrosā notiks 11. un 12. maijā Nīderlandē, Hērdes trasē.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

     [+] [-]

, 2024-04-17 10:40, pirms 2 nedēļām
Ir iespēja kkur skatīties sacensības?

     [+] [-]

, 2024-04-17 17:44, pirms 2 nedēļām
milicis11 rakstīja: Ir iespēja kkur skatīties sacensības?
Par brīvu skatīties opciju patreiz nav, ar abonementu var šeit:https://page.inplayer.com/fimsidecarcross/