Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Startēs Latvijas motokrosa čempionāts, superfinālā tiek gaidīta Jonasa dalība

Juris Grīns
Juris Grīns

Startēs Latvijas motokrosa čempionāts, superfinālā tiek gaidīta Jonasa dalība
LČ pirmais posms Aizputē
Foto: lamsf.lv

Jau 25.un 26.aprīlī Latvijā tiks atklāta 2015.gada motokrosa sezona, dodot startu pirmajam Latvijas čempionāta, Latvijas Kausa un Latvijas Junioru čempionāta posmam, kurš tieši tāpat kā pērn, arī šogad tiks uzsākts Aizputes „Misiņkalna” trasē. Pašlaik norit aktīvi sagatavošanās darbi – sacensībām gatavojas kā posma organizators, tā sportisti un komandas, taču līdzjutēji jau tagad aicināti kalendāros atzīmēt šos divus datumus, lai pēc ziemas pārtraukuma, aizvadītu aizraujošu nedēļas nogali motokrosa vidē.

Sacensības norisināsies divas dienas, sestdien trasē dodoties jaunākās paaudzes pārstāvjiem un Kvadru klasēm, bet svētdien sacenšoties prestižajai MX1, MX2, blakusvāģu u.c. klasēm. Atgādinām, ka MX2 klasē pērn par Latvijas čempionu kļuva Pauls Jonass, bet MX1 triumfēja Augusts Justs. Intriga MX1 klasē saglabājās līdz pat noslēdzošajam posmam un šķiet, ka šogad Latvijas motokrosa līdzjutējus sagaida ne mazāk aizraujošas sacīkstes, jo ikviens sportists gatavs 2015.gada sezonu iesākt ar vietu uz goda pjedestāla.

Turpinot iesākto, arī šogad Latvijas čempionātā gan lieliem, gan maziem līdzjutējiem būs iespēja apmeklēt unikālo Fanu telti, kas pirmo reizi kā unikāls projekts tika uzsākta aizvadītajā sezonā. Šoreiz telti papildināsim ar jaunām idejām, jaunām atrakcijām un ikvienu klātesošo aicināsim satikt sportistus autogrāfu sesijā, nodrošinot izklaidi visai ģimenei.

Arī šogad Latvijas čempionāta sacensību seriālam paredzēti četri posmi, taču īpašs jauninājums būs superfināls – noslēdzošais posms Cēsīs, kur, ja sezona ritēs veiksmīgi, līdzās latviešu braucējiem ieraudzīsim Pasaules čempionāta MX2 pjedestāla pārstāvi Paulu Jonasu. Vairāk informācijas par gaidāmo Latvijas čempionāta posmā un dalībnieku sastāvu, sekos.

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF

     [+] [-]

, 2015-04-15 23:18, pirms 9 gadiem
Fufelis, tuks raksts, kur tad kalendars, ja reiz STARTE LATVIJAS MOTOKROSA CEMPIONATS. Autoru ziepes!

     [+] [-]

, 2015-04-16 06:55, pirms 9 gadiem
Sanāk ka Jonass nemaz nebūs!!! Varbūt sezonas beigās Cēsīs!

     [+] [-]

, 2015-04-17 12:42, pirms 9 gadiem
Kāds nevar padalīties, kāds uz sacensībām būs sastāvs?