Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gajsers: "Atveseļošanās norit labi un mēs noteikti ejam pareizajā virzienā"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Gajsers: "Atveseļošanās norit labi un mēs noteikti ejam pareizajā virzienā"
Tims Gajsers. Foto: Tim Gajser #243

Četrkārtējais MXGP čempions Tims Gajsers paziņojis, ka atveseļošanās pēc smagās traumas norit labi, taču šobrīd grūti pateikt, kad viņš atgriezīsies trasē.

19. februārī Itālijas motokrosa čempionāta posmā slovēnis Tims Gajsers pēc tramplīna piedzīvoja smagu kritienu, kā rezultātā sportistam tika konstatēts lauzts labais augšstilba kauls. Nesen sportists pārcieta operāciju un nu sācies rehabilitācijas laiks.

"Protams, esmu ārkārtīgi vīlies, ka nevarēju piedalīties Argentīnas sacīkstēs, taču tā ir daļa no sporta. Tagad koncentrējos uz to, lai atgūtu formu un pēc iespējas ātrāk atgrieztos pie braukšanas. Pagaidām atveseļošanās norit labi un ar katru dienu man paliek labāk. Mēs noteikti ejam pareizajā virzienā. Vēl ir pāragri norādīt precīzu atgriešanās datumu, bet ceru, ka drīzumā visus redzēšu sacensībās," komandas oficiālajā paziņojumā teica 26 gadus vecais Tims Gajsers.

Jāpiebilst, ka Gajsera komandas biedrs Rubens Fernandezs Argentīnas MXGP posmā izcīnīja uzvaru.

Posma kopvērtējums:

Sezonas kopvērtējums:

Izmantotie resursi:
All the latest from the motorcycle races! -...