Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kārlis Alberts Reišulis pieteicies Itālijas motokrosa čempionāta posmam MX2 klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Kārlis Alberts Reišulis pieteicies Itālijas motokrosa čempionāta posmam MX2 klasē
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: mxgp.com

Itālijas atklātā čempionāta otrajam posmam pieteicies Kārlis Alberts Reišulis, kurš startēs MX2 klasē. Pretī spēcīgi konkurenti, arī pasaules čempionāta braucēji.

Itālijas atklātais čempionāts startēja pagājušās nedēļas nogalē. Pirmajā posmā Toskānā MX1 klasē uzvarēja Džeremijs Sīvers, bet MX2 klasē labākais divu braucienu summā izrādījās Simons Langenfelders.

Šonedēļ otrajā posmā Arko di Trento trasē dalībnieku sastāvs vēl iespaidīgāks.

MX1 klasē dalībai pieteikušies pirmā posma uzvarētājs Sīvers, pērnā gada MXGP čempions Tims Gajsers, Horhe Prado, Kalvis Vlānderens, Matija Gvadanini, Maksim Reno un daudzi citi. Kopā vairāk par 40 sportistiem. Uz šīm sacīkstēm plāno doties arī "Standing Construct" komanda, kas šogad startēs ar "Honda" motocikliem. Pēc neoficiālas informācijas, Pauls Jonass uz starta nebūs, bet brauks Braiens Bogerss, lai gan dalībnieku sarakstā viņa vēl nav.

Viens latviešu sportists pieteikts dalībai MX2 klasē, un tas ir Kārlis Alberts Reišulis, kuram šī būs pirmā pilnā sezona uz 250cc motocikla. Arko di Trento trasē MX2 klasē startēs tādi spēcīgi braucēji kā Kornelijus Tondels, Feručio Dzanki, Kevins Horgmo, Andreā Bonakorsi, Riks Elzinga, Valerio Lata, Liams Evertss, Jago Gērtss, Saša un Lukass Kūneni, Kass Valks, Tibo Benistāns, Ivano van Erps un pirmā posma uzvarētājs Langenfelders.

Šosezon Kārlis Reišulis pārstāvēs "Hutten Metaal Racing" un turpinās startēt ar "Yamaha" markas motociklu. Viņa galvenie starti paredzēti Eiropas motokrosa čempionātā.

     [+] [-]

, 2023-02-16 09:31, pirms 2 gadiem
MX125 klasē pieteicies un startēs arī viņa brālis Jānis Reišulis.