Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Paula Jonasa treneris tiek pie īpaša apbalvojuma

Juris Grīns
Juris Grīns

Paula Jonasa treneris tiek pie īpaša apbalvojuma
Pauls Jonass ar treneri
Foto: lamsf.lv

Motokrosa braucējs Pauls Jonass pēdējo gadu laikā kļuvis par pasaules mēroga zvaigzni, šogad sasniedzot savus lielākos panākumus gan savā karjerā, gan Latvijas motosporta vēsturē. Viņa treneri nolemts apbalvot ar īpašu titulu.

Nesen notikusi Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidija sēdē tika izskatīts iesniegums, kurā tika ierosināts trenerim Normundam Jansonam piešķirt Nopelniem bagātā motosporta trenera nosaukuma titulu.

Kā viens no lielākajiem Jansona panākumiem ir Paula Jonasa trenēšana kopš 2005. gada, kas vainagojusies ar izcīnītu pasaules čempiona titulu MX2 klasē 2017. gada sezonā.

Jonass šogad kļuva par pirmo latvieti, kuram izdevies uzvarēt pasaules motokrosa čempionāta kopvērtējumā, un tas bez šaubām ir lielākais sasniegums Latvijas motokrosa un, iespējams, arī visa mūsu valsts motoru sporta vēsturē.

Normunda Jansona svinīgā sveikšana notiks Motokrosa komisijas organizētajā sezonas apbalvošanas ceremonijā, kas gaidāma 2. decembrī, Ādažos.

Izmantotie resursi:
LaMSF.lv – Latvijas Motosporta Federācija