Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingss jau augustā varētu atgriezties uz starta

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingss jau augustā varētu atgriezties uz starta
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Lai gan sākotnēji tika ziņots, ka pasaules motokrosa čempions Džefrijs Herlingss pilnībā izlaidīs šo sezonu, uz starta ātro holandieti varam sagaidīt jau augustā.

Tikai pāris nedēļas pirms 2022. gada pasaules čempionāta sezonas Herlingss iedzīvojās pēdas savainojumā, kas liedza viņam startēt sacīkstēs. Jau maijā sportists sēdās uz motocikla, taču nejutās pietiekoši labi, lai varētu sākt domāt par atgriešanos. Tika izlemts, ka abām kājām tiks veikta operācija, un atlikušo sezonas daļu viņš izlaidīs.

Kļuvis zināms, ka Herlingss pieteicies dalībai Beļģijā gaidāmajās "Keiheuvel International" motokrosa sacensībās, kas notiks 15. augustā. "Gatedrop.com" vēsta, ka tas, vai braucējs būs ierindā, atkarīgs no tā, vai uz to brīdi jutīsies gatavs startēt. Ja viss noritēs pēc plāna, Herlingss varētu piedalīties arī pēdējos trīs MXGP posmos.

Kopš 2010. gada Herlingss pārstāv "Red Bull KTM" rūpnīcas komandu. MX2 klasē viņš izcīnījis trīs titulus, bet divreiz, 2018. un 2021. gadā, sasniedza titulus MXGP klasē. Šobrīd viņam ir 99 uzvaras un vēl tikai divas pietrūkst līdz absolūtajam rekordam.

Šobrīd aizkulisēs arī parādījusies cerība, ka Herlingss varētu būt gatavs septembrī startēt ASV notiekošajā Nāciju motokrosā, pārstāvot Nīderlandes komandu. Vai tā būs, pašlaik vēl spriest pāragri.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...