Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pārveidotajā Pilsblīdenes trasē šonedēļ notiks Nacionālais kauss motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pārveidotajā Pilsblīdenes trasē šonedēļ notiks Nacionālais kauss motokrosā
Foto: Toms Paipals

17. jūlijā Pilsblīdenē notiks Nacionālā kausa otrais posms motokrosā. Šī posma sacensību organizators atklāja, ka trasē ir veiktas būtiskas izmaiņas.

Pilsblīdenes trases apsaimniekotājs, sacensību organizators un motobraucējs Ēriks Bērziņš (“F.F.F.”) pastāstīja, ka pirmo reizi organizēs motokrosa sacensības, tā viņam ir jauna pieredze.

"Esmu šīs trases apsaimniekotājs vien pusgadu. Gribēju trasē izmaiņas. Tāpēc nolēmu to pārveidot un ieviest tajā jauninājumus. Trases infrastruktūra tiek attīstīta, ir ierīkota laistīšanas sistēma. Trase ir pretējā virzienā, ir daudz jaunu elementu, viss būs savādāk kā ierasts. Ir mainīta dalībnieku padoka vieta. Tie sportisti, kuri bijuši uz treniņiem, vairāk pabraukuši, tiem, protams, būs priekšrocība. Tie, kas atbrauks pirmo reizi, kvalifikācijā "iebrauksies" un arī viss būs labi. Trase ir izveidota maksimāli droša, bez bīstamām vietām. Drošība pirmajā vietā. Sportisti laipni gaidīti Pilsblīdenē," tā Ēriks Bērziņš.

Nacionālajā kausā startēs šādas klases: MX50 Vecākie, MX65, MX85, MXPRO, MINI MX, Zero klase, MX A, MX B, MX C, MX D.

Tehnisku iemeslu dēļ šis motokrosa pasākums norisināsies bez skatītāju klātbūtnes.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF