Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš izcīna trešo vietu "Dutch Motocross Nationals" pirmajā posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ozoliņš izcīna trešo vietu "Dutch Motocross Nationals" pirmajā posmā
Foto: Niek Fotografie

Pagājušajā svētdienā, 10. martā, Nīderlandē, Osas MXGP trasē norisinājās "Dutch Motocross Nationals" pirmais posms motokrosā, kurā startēja un trešo vietu MX125 klasē izcīnīja latviešu motosportists Markuss Ozoliņš.

Sportists kvalifikācijā uzrādīja otro ātrāko rezultātu. No pirmās vietas iepaliekot vien par 0,3 sekundēm. “Rezultāts ļoti iepriecināja. Uz abiem braucieniem devos ar labu pašsajūtu,” saka Markuss Ozoliņš. Pirmais brauciens sportistam iesākās labi, bija sīva cīņa par pirmo vietu, bet kritiens pirmā apļa beigās lika turpināt braucienu kā iedzinējam. “Trasē biju ātrākais, un ātrums bija labs. Par cik šīs bija pirmās sacensības šogad, bija stress, kas lika iespringt, tāpēc nevarēju brīvi pabraukt, kā rezultātā finišu sasniedzu kā piektais,” stāsta Markuss Ozoliņš.

Arī otrais brauciens bija labs. “Iesāku braucienu kā otrais. Šoreiz braucu piesardzīgāk un mēģināju atbrīvoties. Atkritu uz trešo pozīciju. Uz beigām bija plāns apdzīt otro vietu, bet nepaguvu to izdarīt, jo beidzās brauciena laiks. Kopvērtējumā ieguvu trešo vietu. Ar iegūto rezultātu esmu apmierināts, bet zinu, ka varēju labāk,” pauž sportists.

Rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/sessio...

Kopumā Markuss Ozoliņš atzīst, ka šī sezona ir labi iesākusies. Viņš turpinās iesākto un šo svētdien, 17. martā startēs “Dutch Masters” motokrosā Nīderlandē.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre

     [+] [-]

, 2024-03-13 17:32, pirms 2 mēnešiem
Šim čalim ir iekšā! Galvenais nepārforsē, un tad Top3 emx125 ir iespējams....