Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Gajsers Itālijā pārspēj Fevru, Sīvers debitē "Kawasaki" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Nedēļas nogalē vairāki vadošie MXGP braucēji, gatavojoties sezonai, aizvadīja Itālijas atklātā motokrosa čempionāta otro posmu Mantovas trasē. MX1 klasē uzvarēja Tims Gajsers, pārspējot Romēnu Fevru.

Pirmajā braucienā dominēja "Honda" rūpnīcas komanda braucēji. Gajsers izcēla startu un bija vadībā līdz finišam, bet viņa komandas biedrs Rubens Fernandess atradās otrajā vietā visu sacīksti. Spiedienu uz Fernandesu izdarīja Fevrs, tomēr "Kawasaki" komandas pārstāvim apdzīt sāncensi neizdevās un nācās samierināties ar trešo vietu.

"Kawasaki" komandas sastāvā debitēja Džeremijs Sīvers, izcīnot ceturto vietu pirmajā braucienā. Startēja arī Paula Jonasa pārstāvētās "Standing Construct Honda" komandas otrs braucējs Alberto Forato, ieņemot piekto pozīciju pirmajā sacīkstē.

Fevrs izcēla startu otrajā braucienā, kamēr aiz viņa sākotnēji iekārtojās Jans Pancars un Sīvers. Gajseram padevās labs starts, bet pēc pirmā līkuma viņš saķērās ar komandas biedru Fernandesu un krita. Cīņu atsācis no beigām, Gajsers aizcīnījās līdz vadošajām pozīcijām, pēdējā aplī apdzina Sīveru un ieņēma otro vietu finišā. Fernandess šoreiz bija ceturtais, bet piekto vietu guva Alvins Ostlunds. Forato brauciens nebija veiksmīgs un tikai 19. vieta.

Summā par MX1 klases uzvarētāju kļuva Gajsers, bet pirmo trijnieku noslēdza Fevrs, kurš atpalika divus punktus, un Fernandess. Pirmajā pieciniekā arī Sīvers un Ostlunds.

MX2 klasē ātrākie bija KTM rūpnīcas sportisti. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Liams Evertss, bet otrajā ātrākais bija pasaules čempions Andrea Adamo. Summā Evertsam uzvara, Adamo otrais, bet trešo vietu ieņēma Valerio Lata no "GasGas" nometnes.

Rezultāti MX1 klasē:

Rezultāti MX2 klasē:

  +1 [+] [-]

, 2024-02-12 20:26, pirms 3 mēnešiem
Ko Jonass neuzbrauca. Varēja pamēģināt spēkus ar čaļiem. Trenniņi tomēr nav tas

  +3 [+] [-]

, 2024-02-12 20:36, pirms 3 mēnešiem
Cīņu atsācis no beigām, Sīvers aizcīnījās līdz vadošajām pozīcijām, pēdējā aplī apdzina Sīveru un ieņēma otro vietu finišā.

Kas tas par murgu? Bija 2 Sīveri?😄😄

  +2 [+] [-]

, 2024-02-12 21:39, pirms 2 mēnešiem
drjuris2 rakstīja: Cīņu atsācis no beigām, Sīvers aizcīnījās līdz vadošajām pozīcijām, pēdējā aplī apdzina Sīveru un ieņēma otro vietu finišā.

Kas tas par murgu? Bija 2 Sīveri?😄😄
Vieni vienīgi Sīveri….🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2024-02-13 07:46, pirms 2 mēnešiem
😄😄😄