Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļiem Lorensiem dubultuzvara Amerikas motokrosa čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļiem Lorensiem dubultuzvara Amerikas motokrosa čempionātā
Foto: AMA

Leikvudā, Kolorādo štatā aizvadīts Amerikas motokrosa čempionāta trešais posms, kas noslēdzies ar brāļu Lorensu un "Honda" komandas dubultuzvaru. Hanters Loress uzvarēja pirmajā braucienā, bet Džets Loress triumfēja otrajā, kļūstot arī par posma kopvērtējuma uzvarētāju.

Pirmajā braucienā "Thunder Valley National" trasē sacensību lielāko daļu vadībā atradās Džastins Kūpers, taču Lorensi, kuri sākotnēji ieņēma tikai piekto un sesto vietu, tika viņam garām. Turpinājumā Hanters aizbēga no savā brāļa Džeta un izcīnīja pirmo uzvaru 450MX klasē. Kūpers finišēja trešais. Savukārt līdzšinējais čempionāta līderis Čeiss Sekstons bija ceturtais, bet krita un beigās palika sestais, aiz Džastina Barsijas un Ārona Plesingera.

Arī otrajā braucienā Kūpers ilgi bija līderis, bet Sekstons, mēģinot viņu pārspēt, piedzīvoja kritienu. Pēdējās minūtēs Lorensi atkal izvirzījās vadībā, šoreiz Džetam spējot spraigā cīņā pēdējā aplī noturēt aizmugurē Hanteru. Kūpers atkal bija trešais, aiz sevis atstājot Džeisonu Andersonu, Sekstonu un Barsiju.

Līdz ar to "Honda" komandas pārstāvjiem Džetam un Hanteram Lorensiem šajā posmā dubultuzvara. Kūpers summā trešais.

H.Lorenss tagad kopvērtējumā ir piecus punktus priekšā Sekstonam, bet Dž.Lorenss, kurš piedzīvoja neveiksmīgu otro posmu, kad smagi krita, ir trešais, 16 punktus aiz vecākā brāļa.

Jau pēc nepilnas nedēļas, 15. jūnijā, notiks sezonas ceturtais posms "High Point National" trasē, kas atrodas Mauntmorisā, Pensilvānijā.

Posma kopvērtējums:

Sezonas kopvērtējums: